D66: “Jij stemt toch ook? Dit zijn onze speerpunten en kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen"

De afgelopen weken heeft D66 Alphen aan den Rijn een inkijkje gegeven in de dingen die ze echt belangrijk vindt. "Ook hebben we de D66’ers gepresenteerd die staan te trappelen om voor de belangen van de inwoners van Alphen op te komen! Natuurlijk hopen we dat je voldoende houvast hebt om op 14, 15 of 16 maart de juiste keuze te maken. Uiteraard hopen wij dat het een stem op D66 wordt ;)."

Ga stemmen!

Maar zelfs als het niet D66 wordt, dan blijft de oproep van D66 aan alle Alphenaren: “Ga alsjeblieft stemmen! Maak gebruik van dit democratisch recht en laat zo zien wat voor jou belangrijk is. De aloude spreuk 'laat jouw stem niet verloren gaan' is enorm actueel! En voor de kiezers die nog niet weten waar het bij D66 om draait, onderstaand nog eenmaal de onderwerpen en de kandidaat-raadsleden. Het woord is nu aan de kiezer!"

D66 staat voor

  • Duurzaamheid, bij alles dat de gemeente doet
  • Een woning voor iedereen
  • Onderwijs voor iedereen, met een rijke schooldag voor basisschoolkinderen
  • Een aantrekkelijk ondernemersklimaat
  • Uitstekende sociale voorzieningen: we laten niemand vallen
  • Een toegankelijk en breed cultuuraanbod
  • Slimme en duurzame mobiliteit
  • Solide gemeentefinanciën
  • Een gemeente die meedenkt en er is voor haar inwoners

En deze mensen gaan met veel energie en knowhow voor jouw belangen opkomen:

d66 kandidaten 1.jpg

d66 kandidaten 2.jpg

d66 kandidaat raadsleden.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Weekoverzicht vandaag 16:43

Alphens.nl weekoverzicht: het nieuws van week 48 samengevat

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van indrukwekkende talenten tijdens Scala On Stage en een helm aanschaffen voor je snorfiets tot aan de Alphense Bruggenrun. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Overige vandaag 13:51

Let op: maandag testbericht van NL-Alert

Je hebt vast wel eens een doordringend alarmgeluid op je telefoon melding gehad van NL-Alert. Schrik niet, maandag 5 december om 12:00 uur wordt opnieuw een NL-Alert gestuurd.

Limesjaar 2022 vandaag 12:25

ROMEINEN Overstromingen

Het Alphense castellum Albaniana is rond het jaar 41 gebouwd op een ongunstige plek vlak aan de rivier Oude Rijn. Daarom hadden de soldaten in het fort regelmatig natte voeten. Sterker nog: het is een aantal keren voorgekomen dat hevige overstromingen behoorlijk wat schade aanrichtten.

Werken vandaag 09:32

De nieuwste vacatures van week 48

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.