D66: “Jij stemt toch ook? Dit zijn onze speerpunten en kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen"

De afgelopen weken heeft D66 Alphen aan den Rijn een inkijkje gegeven in de dingen die ze echt belangrijk vindt. "Ook hebben we de D66’ers gepresenteerd die staan te trappelen om voor de belangen van de inwoners van Alphen op te komen! Natuurlijk hopen we dat je voldoende houvast hebt om op 14, 15 of 16 maart de juiste keuze te maken. Uiteraard hopen wij dat het een stem op D66 wordt ;)."

Ga stemmen!

Maar zelfs als het niet D66 wordt, dan blijft de oproep van D66 aan alle Alphenaren: “Ga alsjeblieft stemmen! Maak gebruik van dit democratisch recht en laat zo zien wat voor jou belangrijk is. De aloude spreuk 'laat jouw stem niet verloren gaan' is enorm actueel! En voor de kiezers die nog niet weten waar het bij D66 om draait, onderstaand nog eenmaal de onderwerpen en de kandidaat-raadsleden. Het woord is nu aan de kiezer!"

D66 staat voor

  • Duurzaamheid, bij alles dat de gemeente doet
  • Een woning voor iedereen
  • Onderwijs voor iedereen, met een rijke schooldag voor basisschoolkinderen
  • Een aantrekkelijk ondernemersklimaat
  • Uitstekende sociale voorzieningen: we laten niemand vallen
  • Een toegankelijk en breed cultuuraanbod
  • Slimme en duurzame mobiliteit
  • Solide gemeentefinanciën
  • Een gemeente die meedenkt en er is voor haar inwoners

En deze mensen gaan met veel energie en knowhow voor jouw belangen opkomen:

d66 kandidaten 1.jpg

d66 kandidaten 2.jpg

d66 kandidaat raadsleden.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Maatschappelijk vandaag 15:01

Nieuw initiatief in de regio: “De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden”

Gelijke kansen voor alle kinderen. Het is een mooi uitgangspunt, maar de praktijk is weerbarstig. Afgelopen jaren nam de kansenongelijkheid in de regio Leiden-Haaglanden verder toe. Door de coronacrisis raakten kinderen in een achterstandssituatie verder achterop. De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden wil daar verandering in brengen. Door financiële ondersteuning van concrete projecten zoals extra taallessen of de coaching van ouders.

Politiek vandaag 14:16

Aanleg fietsbrug over Aarkanaal start na de zomer

Na enige vertraging plus oplopende kosten wordt de geplande fietsbrug over het Aarkanaal in het verlengde van de Burgemeester Bruins Slotsingel na de zomer aangelegd. Naar verwachting kunnen de eerste Alphense fietsers en voetgangers in het voorjaar van 2024 de brug in gebruik nemen.

Wonen en bouwen vandaag 13:29

Sloopterrein Rode Dorp wordt vanaf donderdag eindelijk volledig afgesloten

Aankomende donderdag en vrijdag wordt in het Rode Dorp dan eindelijk de gehele bouwplaats voor de nieuwbouw van fase 2 afgesloten met hekken. “Daarmee maken we een afgesloten bouwplaats, een veilige omgeving waarbinnen we de oude woningen kunnen slopen en de nieuwe woningen kunnen opbouwen.”

Advertorial Overige vandaag 10:55

Senioren colleges in het buurthuis AquaRijn

De komende twee maanden organiseert Buurthuis AquaRijn voor het eerst senioren colleges in samenwerking met stichting Oud Geleerd Jong Gedaan. Op woensdag 18 mei van 19:30 tot 20:30 uur zal het eerste college plaatsvinden: De inzet van slimme technologie bij rampenbestrijding. Toegang is gratis.