Economie

DAAN opent vrijdag 1 februari deuren in Julianastraat

Daniƫlle Paats en Walter Straver hebben samen de handen in een geslagen om een nieuw horecaconcept op te zetten in Alphen aan den Rijn. Op de plek waar voorheen restaurant TROTS zat gevestigd, openen op 1 februari de deuren van horecagelegenheid DAAN.

DAAN is een bar en 'biefstro' en focust zich straks op biefstuk. "We hebben straks een hele menukaart met allerlei biefstukgerechten. Als Alphenaren biefstuk willen eten, gaan ze naar DAAN", stelt Daniëlle. "Uiteraard hebben visliefhebbers en vegetariërs ook wat te kiezen uit het menu."

Daniëlle, voorheen eigenaresse van TROTS en Walter, eigenaar van Bar Amsterdam, zijn momenteel druk met klussen in het pand. "We zijn inmiddels begonnen met de inrichting, die heel stoer wordt. Denk aan golfplaten, sloophout en donkere kleuren", vertelt Daniëlle. Aan de voorzijde van het pand komen statafels en een grote bar om aan te borrelen, daarachter komt het gedeelte met tafels om te eten. "In maart gaan we ook het terras opknappen, maar eerst gaan we een maandje binnen knallen voor we de buitenkant aanpakken."

"DAAN wordt heel anders, je herkent helemaal niks meer terug van het oude restaurant", vindt Daniëlle. "De gasten zullen vertrouwde gezichten bij ons terugzien, maar TROTS is nu wel echt afgesloten. We zijn helemaal klaar voor de nieuwe uitdaging!"

Vrijdag 1 februari is DAAN voor het eerst geopend en is vanaf dan zeven dagen per week open van 's ochtends tot 's avonds laat. Donderdag 31 januari zijn familie, vrienden en andere genodigden 's avonds al welkom. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie gisteren 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.