Josh Walet

Dader steekpartij nog steeds voortvluchtig

De politie is nog steeds op zoek naar de 20-jarige man die gisteren bij de steekpartij aanwezig was op de Lijsterlaan.

LDe politie gaat er van uit dat hij de dader is van het incident. Hierbij raakte gisterochtend rond 07.00 uur een vrouw gewond. De politie zette direct een zoekactie in maar de man is nog steeds niet gevonden.

De man heeft kort donker haar en een baard. Hij heeft een lichtgetinte huid en een slank postuur. Hij is ongeveer 1.80 lang en droeg gisteren een spijkerbroek met bruine trui. De politie komt graag in contact met personen die meer weten of de man of zijn verblijfplaats. Dit kan via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of via een privébericht op Facebook.

Update: de man is inmiddels gevonden en aangehouden! 

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 12:28

Vrede

"Zullen we vandaag een kerstboom kopen?" Het zijn van die vragen waarbij ik van te voren weet: wat ik ook antwoord, ergens vandaag loop ik bij de Bosrand. Hoe ik ook protesteer, welk excuus ik ook verzin, welke dringende taken er ook op me wachten, ik ga het niet winnen. Gek genoeg werkt het andersom nooit als ik vraag: "zullen we vandaag bij Alphia gaan kijken?"

Gemeente vandaag 11:59

Pad 'Rondje Plas' helemaal verbreed

De gemeente Alphen aan den Rijn gaat het pad rondom de Zegerplas verbreden. Na de werkzaamheden zal het pad 3,5 meter breed zijn.

Advertorial Evenementen vandaag 10:28

Kerstvakantie in de Alphense zwembaden

De Thermen2 organiseert in de zwembaden tijdens de kerstvakantie verschillende activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.