Berntsen Mulder Advocaten
Advertorial Evenementen

Dag van het Familierecht 2024: gratis adviesgesprek over scheiden, alimentatie, mediation en erfrecht

Ook dit jaar organiseert Berntsen Mulder Advocaten weer de Dag van het Familierecht. Op deze dag kun je al je vragen stellen over bijvoorbeeld scheiden, mediation, kinder- en partneralimentatie, ouderlijk gezag of andere familierechtelijke en erfrechtelijke geschillen. 

De themadag vindt dit keer plaats op donderdag 14 maart. Het is ook mogelijk om op een andere dag een gratis adviesgesprek te voeren met de familie- en erfrecht specialisten van Berntsen Mulder Advocaten.

Waarmee kunnen ze zoal helpen?

 • Scheiden
 • Berekening en advisering kinder- en partneralimentatie
 • Mediation
 • Ouderschapsplan
 • Ouderlijk gezag
 • Afwikkeling gezamenlijke woning
 • Huwelijksvermogensrecht
 • Huwelijkse voorwaarden
 • Beëindiging samenleving
 • Conflicten over een erfenis
 • Gevolgen van scheiden voor pensioen

Meer dan één dag

De Dag van het Familierecht zal dit jaar plaatsvinden op donderdag 14 maart. Schikt dit niet? Dan is het ook mogelijk om eerder of later die week langs te komen. Ook dan zijn de adviesgesprekken gratis.

Afspraken vinden plaats op het kantoor van Berntsen Mulder Advocaten in Alphen aan den Rijn, locatie Burgemeester Visserpark 13-15. De parkeerkosten neemt de organisatie op zich. 

Aanmelden

Voor het maken van een afspraak kun je bellen naar 0172 - 49 43 45 of kun je je aanmelden via de website. Berntsen Mulder Advocaten neemt direct contact met je op.


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 09:18

Vernieuwing van Europapark: kom naar de inloopavond en bekijk het nieuwe ontwerp

Op 17 april krijgt Europapark in de Alphense wijk Kerk en Zanen een nieuw gezicht met de introductie van verbeterde sport- en speelvoorzieningen. Tijdens een inloopavond krijgt je de kans om het ontwerp voor onder andere de skatebaan, pumptrackbaan en andere speelvoorzieningen te bekijken.

Advertorial Milieu en duurzaamheid gisteren 16:59

Ondernemers, doe mee aan onderzoek naar duurzaam ondernemen!

Verschillende partijen, waaronder EDBA, VOA, Greenport Boskoop, mboRijnland, Omgevingsdienst Midden Holland (ODMH) en de Gemeente Alphen aan den Rijn, hebben de handen ineengeslagen voor een gezamenlijk onderzoek onder ondernemers in onze gemeente. Dit onderzoek heeft tot doel de uitdagingen en behoeften van ondernemers op het gebied van duurzaam en circulair ondernemen in kaart te brengen.

Politiek gisteren 14:46

Alphense politiek tevreden over nieuw dierenbeleid

De aanvulling op het Alphense dierenbeleid is een voorbeeld voor andere gemeenten. Dat vindt wethouder Gert-Jan Schotanus over de uitwerking van een initiatiefvoorstel over dierenwelzijn van de Alphense gemeenteraad. De Alphense politiek is het hiermee eens en zal de Aanvulling Kader Dierenwelzijn in haar komende gemeenteraadsvergadering goedkeuren.

Politiek gisteren 12:04

Regels Jeugdzorg, Wmo en Participatie worden aangepast

Door verschillende oorzaken moeten de Verordening Sociaal Domein en de bijbehorende Nadere Regels worden aangepast. Het gaat daarbij vooral om wijzigingen door wettelijke regels. Ook zijn er aanpassingen nodig omdat de wet Breed Offensief inmiddels is ingegaan.

Werken gisteren 09:48

Vacatureoverzicht week 15: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Blog Opinie 12 apr. 2024 19:59

MINERVA Bloedbad

Gemeente Alphen aan den Rijn gaat 25 miljoen euro bezuinigen. En dat niet een keer, maar vanaf nu elk jaar. Dat is nogal wat. Het betekent dat er veel gaat sneuvelen van wat wij nu normaal vinden. Of, het betekent dat de gemeentelijke belastingen aanzienlijk zullen stijgen.