Dag van het Familierecht: gratis advies

Berntsen Mulder Advocaten organiseert ook dit jaar weer een Dag van het Familierecht. Op donderdag 14 maart, maar ook de rest van die week, geven advocaten gratis advies over echtscheiding, mediation en erfrecht.

Op afspraak kunnen bezoekers alles vragen wat ze willen weten over het familierecht. Dat kan zowel gaan over echtscheidingsprocedures als over (kinder)alimentatie. Hoe zorg je voor een goede regeling voor de kinderen? Wat als je er samen niet uit komt? Wat te doen met de gezamenlijke woning?

Hulp bij afwikkelen erfenis
Ook een ander onderdeel van het familierecht komt aan bod: de afwikkeling van erfenissen. Hoe gaat dat precies in zijn werk? Wie heeft waar recht op? En wat als de nabestaanden het niet eens worden of als er conflicten ontstaan? Dan is de hulp van een erfechtadvocaat vaak een uitkomst.

Kom langs
De adviesgesprekken van een half uur zijn gratis en vinden plaats op het Burgemeester Visserpark 13 in Alphen aan den Rijn. Aanmelden is noodzakelijk en kan telefonisch via 0172 - 427195 of via de website. Op 14 maart kunnen ook 's avonds afspraken worden gemaakt.

Ook financieel advies
Dit jaar heeft de Rabobank zich aangesloten bij de Dag van het Familierecht. Financieel adviseurs van de bank zijn beschikbaar voor het beantwoorden van financiële vragen die bij een echtscheiding aan de orde zijn.

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek gisteren 15:04

Een nieuw meergangen keuzemenu van Restaurant ’t Haasje

De afgelopen weken heeft Restaurant ’t Haasje niet stilgezeten. Ze zijn een bezorgservice gestart om hun gasten ook thuis te kunnen laten genieten van de lekkerste gerechten. Deze week hebben ze een nieuw meergangen keuzemenu samengesteld.

Natuur en recreatie gisteren 14:02

Eerste flamingo ei gelegd in Avifauna

In Vogelpark Avifauna is het eerste flamingo ei van dit seizoen gelegd. En vanaf volgend weekend kun je de flamingo's en alle andere vogels zelf weer bewonderen in het vogelpark!

Calamiteiten gisteren 12:58

Brand op terrein van Suez

Op zondagochtend 24 mei rukte de brandweer uit voor een melding van een gebouwbrand aan de Steekterweg in Alphen. Het gaat mogelijk om een container die in brand staat. 

Romeinen gisteren 12:00

ROMEINEN Badhuis

Buiten de muren van het Romeinse castellum in het Alphense Stadshart lag een badhuis. Dit stenen badhuis is aan het eind van de tweede of het begin van de derde eeuw gebouwd, dus rond het jaar 200. De resten liggen onder het voormalige CBK-gebouw naast de Adventskerk.

Advertorial Werken gisteren 09:53

Werken bij GoedOpOrde.nl, iets voor jou?

Werken in de financiële wereld suf en stoffig? Niet bij GoedOpOrde.nl! Met een jong en gemotiveerd team van financieel professionals ondersteunen zij ondernemers zo optimaal mogelijk in Alphen aan den Rijn.

Advertorial Coronavirus in Alphen 23 mei 2020 16:05

Allround Boxing bouwt corona-proof buiten gym

De Alphense boksschool Allround Boxing wacht niet tot 1 september en bouwt een corona-proof buiten gym. Niet alleen hun leden, maar alle alphenaren worden uitgedaagd om zich uit te komen leven op hun bokszakken. In een filmpje geeft Allround Boxing een rondleiding door de gym en vertellen ze hoe en waarom zij dit doen.