Dag van het Familierecht: gratis advies

Berntsen Mulder Advocaten organiseert ook dit jaar weer een Dag van het Familierecht. Op donderdag 14 maart, maar ook de rest van die week, geven advocaten gratis advies over echtscheiding, mediation en erfrecht.

Op afspraak kunnen bezoekers alles vragen wat ze willen weten over het familierecht. Dat kan zowel gaan over echtscheidingsprocedures als over (kinder)alimentatie. Hoe zorg je voor een goede regeling voor de kinderen? Wat als je er samen niet uit komt? Wat te doen met de gezamenlijke woning?

Hulp bij afwikkelen erfenis
Ook een ander onderdeel van het familierecht komt aan bod: de afwikkeling van erfenissen. Hoe gaat dat precies in zijn werk? Wie heeft waar recht op? En wat als de nabestaanden het niet eens worden of als er conflicten ontstaan? Dan is de hulp van een erfechtadvocaat vaak een uitkomst.

Kom langs
De adviesgesprekken van een half uur zijn gratis en vinden plaats op het Burgemeester Visserpark 13 in Alphen aan den Rijn. Aanmelden is noodzakelijk en kan telefonisch via 0172 - 427195 of via de website. Op 14 maart kunnen ook 's avonds afspraken worden gemaakt.

Ook financieel advies
Dit jaar heeft de Rabobank zich aangesloten bij de Dag van het Familierecht. Financieel adviseurs van de bank zijn beschikbaar voor het beantwoorden van financiële vragen die bij een echtscheiding aan de orde zijn.

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 08:38

Misverstanden met Molukse gemeenschap uit de weg geruimd

Wethouder Kees van Velzen en de Molukse gemeenschap hebben een goed gesprek gehad over de toekomst van het buurthuis Kaju Putih. Er waren misverstanden ontstaan naar aanleiding van uitspraken van de wethouder.

Blog Opinie gisteren 20:03

MINERVA Visieloze visie

Ik krijg buikpijn van de Cultuurvisie van de gemeente Alphen aan den Rijn. Het is een bedroevend slecht staaltje beleidswerk. In een visie verwacht je namelijk om mee te beginnen een definitie en een visie. En juist die ontbreken.

Advertorial Overige gisteren 18:36

Spieren voor Spieren en Esports Game Arena bundelen krachten

Esports Game Arena en Spieren voor Spieren bundelen de krachten in 2020. Spieren voor Spieren heeft als missie om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. Esports Game Arena gaat Spieren voor Spieren daarbij helpen door zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek en het mogelijk maken van een snelle diagnose, de beste behandeling en innovatieve zorg ten behoeve van kinderen met een spierziekte. In Nederland hebben ongeveer 20.000 kinderen een spierziekte.   

Evenementen gisteren 17:00

Zomerspektakel haalt twee nieuwe topacts binnen

“Met de Golden Earring en André Hazes junior zetten we weer twee nieuwe topacts neer tijdens het Zomerspektakel aan het Meer”, vertelt bestuursvoorzitter Stanley de Looze trots. Op vrijdagavond 5 juni 2020 sluit vervolgens één van Nederlands grootste bands BLØF de avond af. “Tussen de optredens door zetten we de tent op zijn kop met supervette ‘Summer Vibes’.” De voorverkoop start zaterdag 2 november 2019, zowel fysiek als online.  

Politiek gisteren 16:22

Kinderboerderijen krijgen maximaal 150.000 euro in drie jaar tijd

Met uitzondering van D66 is de hele gemeenteraad voor een nieuw beleidsplan voor de Alphense kinderboerderijen (SAK). Het bedrag van maximaal 150.000 euro komt bovenop de door wethouder Leo Maat voorgestelde verhoging van de jaarlijkse subsidie met 20.000 euro.