Wonen en bouwen

Dak op nieuwe pand Barend van Zwieten geplaatst

De afgelopen dagen is de dakconstructie van het nieuwe pand van Barend van Zwieten in de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn geplaatst. De contouren van de nieuwbouw zijn nu helemaal zichtbaar geworden.

De kleine ruimte waarbinnen de werkzaamheden werden uitgevoerd en winterse omstandigheden maakten het extra zwaar voor de mannen van de bouw. Ook bewoners en bezoekers van dit deel van de Hooftstraat ondervonden de nodige hinder van de werkzaamheden. Een complete afsluiting van de straat was -wederom-  onvermijdelijk.

Met het plaatsen van de kap is een volgende stap gezet in de terugkeer van Barend van Zwieten naar de Hooftstraat, nadat in augustus 2015 het pand door het ongeval met de Koningin Julianabrug werden verwoest.

In april van het nieuwe jaar hoopt Barend van Zwieten te kunnen verhuizen. Op dit moment zit de winkel en lijstenmakerij tijdelijk gevestigd aan de Euromarkt.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.