Blog Sport

Damesteam ARC kan eerste klasse bereiken door tweede periodetitel

ARC Vrouwen 1 kan zich gaan opmaken voor het toetje na afloop van de reguliere competitie. Dinsdag werd namelijk de tweede periodetitel bemachtigd door winst van Die Haghe.

Gelet op de stand van de ranglijst leek het simpel om even te winnen of gelijk te spelen tegen de nummer laatst in de competitie. Die Haghe Vrouwen 1 liet zich op dinsdag 12 april echter niet de kaas van het brood eten. Overigens met keepster Zinah El Sayed in de hoofdrol. Zij keepte een puike wedstrijd in het doel van Die Haghe. ARC had het betere van het veldspel, maar was slordig in balbezit en creëerde daardoor te weinig doelrijpe kansen en moest oppassen voor de counter van Die Haghe.

De ruststand was uiteindelijk 0-0. In de tweede helft ging ARC op jacht naar de voorsprong, maar kon geen gaatje vinden in de verdediging van Die Haghe of de keepster van die Haghe stond in de weg. Uiteindelijk was het topscoorder Shemaine Verkleij die de verlossende 1-0 op het scorebord zette na een prima aanval. In de slotminuut kreeg Die Haghe nog een grote kans, maar het schot belandde op de lat en bleef het zo bij een nipte 1-0 overwinning. En dus was de tweede periodetitel binnen.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport vandaag 12:31

Medailles voor AZC tijdens regiokampioenschappen

Vorige week was eindelijk weer de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen voor de zwemmers van AZC: de limieten wedstrijd in Alkmaar. Dit weekend stond de eerste echte krachtmeting van het seizoen op het programma: de Regionale kampioenschappen estafette in Papendrecht.

Advertorial Horeca vandaag 11:20

Werken bij McDonald's: gastvrij, flexibel en bovenal gezellig

We kennen het allemaal: de grote gele M. Dé plek om naar toe te gaan voor een lekker burgermenu, een McFlurry of gewoon een kopje koffie. Maar een restaurant is niets zonder haar werknemers. Lars (19), Jelle (20), Sem (18) en Jitske (18) vertellen je wat werken bij McDonald’s zo uniek maakt.

Sport vandaag 08:27

Alphense Boys een half uur goed, daarna wint Be Quick

Alphense Boys kon het zaterdagavond in Groningen niet bolwerken bij Be Quick 1887. Alleen het eerste halfuur wisten de Boys het de thuisploeg erg lastig te maken, maar in de rest van de wedstrijd was Be Quick de beste en viel er op de 4-1 zege niet zoveel af te dingen.