Josh Walet
Advertorial Kinderen

Dans zaterdag 17 december mee met Het Feest van Tante Rita

Zin om te dansen? Op zaterdag 17 december warmt een live animator jullie (letterlijk én figuurlijk) op voor de film 'Het Feest van Tante Rita' in de bioscoopzaal. Jij komt toch ook?

Op zaterdag 17 december warmt een live animator alle bezoekers (letterlijk én figuurlijk) op voor aanvang van de film Het Feest van Tante Rita in Castellum. Deze vrolijke bioscoopfilm voor de hele familie, met alle bekende hits van de Minidisco (zoals Tsjoe Tsjoe Wa, Coco Loco en Dans met Tante Rita) belooft het allergrootste dansfeest van het jaar te worden. Om 13:30 uur dans je samen met de andere bezoekers voor aanvang op muziek uit de film, onder leiding van een live animator. Om 13:45 uur begint de film.

Het Feest van Tante Rita

Theo en Lulu gaan op vakantie naar de camping en hopen op een uitnodiging voor Het Feest van Tante Rita. Op de camping aangekomen heeft moeder Chanelle (Edsilia Rombley) een mooie verrassing: ze zijn uitgenodigd! Maar de weg naar het feest is niet zonder obstakels: met de familie auto kan niet gereden worden en er is een leeuw ontsnapt uit de dierentuin. Eenmaal onderweg worden Theo en Lulu ook nog eens gedwarsboomd door Vwo (Piet Tomassen) en zijn persoonlijke chauffeur Remco (Edo Brunner), omdat Vwo de danswedstrijd wil winnen. Kan Frank Vonk (Ridder van Kooten) de leeuw in het Tsjoe Tsjoe Wa bos vangen en lukt het de bijziende buschauffeur (Najib Amhali) om Theo en Lulu op tijd bij het dansfeest te krijgen?

Kijk voor meer informatie en tickets op de website van Castellum.


Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 17:06

Geen last meer van warme nachten

Dit weekend kunnen de temperaturen oplopen tot 30 graden. Zie je er ook zo tegen op? Die warme zomernachten… Bloedheet in bed en zwetend wakker worden. Gelukkig kan dat anders! Met Dutch Dream Slaapcomfort kom je goed voorbereid de warme zomernachten door.

Gemeente vandaag 15:59

Gemeente onderzoekt ondermijning in buitengebied

In augustus 2022 heeft de Gemeente een onderzoek gestart naar ondermijning in het buitengebied. Dit onderzoek, waarbij 198 adressen zijn bezocht, is onlangs afgerond.