De Vos Danscentrum
Advertorial Sport

Dansen…, elke les een feestje!

Al anderhalf jaar heeft bijna iedereen figuurlijk en letterlijk ‘droog’ gestaan. Feestjes waren er gewoon niet! De Vos Danscentrum brengt daar vanaf deze week verandering in. Dat begint met de nieuwe slogan ‘Elke les een feest’.

Met maar liefst 32 lestijden in de week biedt De Vos Danscentrum een ruime keus aan dansvormen en dansstijlen voor alle leeftijden. Social dance – danslessen voor paren in ballroom, latin en salsa – naast een programma van streetdance, hiphop en breakdance voor kids en jeugd vanaf 6 jaar, en een sportief Zumba-aanbod vormen de belangrijkste dansvormen waarmee van elke les een feestje gemaakt wordt. Van beginner tot vergevorderd, voor ieder niveau is er een erg leuk dansaanbod.

De social dance-danslessen duren allemaal vijf kwartier, waar tijdens een korte pauze de gezellige bar geopend is voor een drankje. Het social aspect van deze dansvormen maakt het wekelijkse feestje natuurlijk compleet. Leeftijden variëren tussen ongeveer 22 en 80 jaar. Deze lessen starten vanaf vrijdag 17 september.

Tijdens de lessen streetdance/hiphop en breakdance voor de jeugd is elke les een sportief feestje. Bij de indeling van deze lessen is vaardigheid belangrijker dan leeftijd. Dansen en plezier gaan hierbij hand in hand. Vanaf woensdag 8 september gaat het programma voor de jeugd van start.

Deze week is het Zumba programma al van start gegaan. Deze sportieve solo dansfitness workouts zijn op vijf lestijden in de week onbeperkt toegankelijk. Drie tijden in de ochtend, twee in het begin van de avond. Na zo’n drie kwartier durende workout, waarbij je zelf de intensiteit van bewegen bepaalt, voel je je weer helemaal fit. Dat is alleen al het bezoek van deze feestjes waard.

Gedurende de gehele maand september kun je als nieuwe dansklant geheel vrijblijvend kennismaken met het aanbod van de dansprofessionals bij De Vos Danscentrum. Op de website www.devosdanscentrum.nl is het gehele aanbod met lesdagen, -tijden en -prijzen te vinden en is eenvoudig in te schrijven voor een leuk, ontspannen, wekelijks dansfeestje.

de vos danscentrum kids.jpg


Meer nieuws

Politiek vandaag 18:32

Alphen werkt mee aan landelijk onderzoek naar winkelgedrag

De gemeente Alphen aan den Rijn doet mee aan een grootschalig landelijk onderzoek naar winkelcentra in de maand oktober. Dit gebeurt door straatenquêtes in het Stadshart en door het invullen van vragenlijsten. "We willen graag meer objectieve inzichten in het gebruik van winkelcentra", geeft wethouder Gerard van As als reden.

Overige vandaag 17:04

Kom shoppen op de kinderkledingbeurs 29 september

Vrijdagavond 29 september is er weer een kinderkledingbeurs aan het Lauraplein in Alphen aan den Rijn. Leuke en kwalitatief goede (merk)kleding voor klassieke kledingbeurs-prijzen.

Overige vandaag 14:34

De Sportvrouw en Alphen Vitaal bundelen hun krachten

Al twaalf jaar lang is De Sportvrouw een bekende naam in de gemeente Alphen aan den Rijn. Met een gevarieerd en toegankelijk aanbod voor vrouwen zorgt deze stichting voor sport- en beweegactiviteiten op maat. Hun voornaamste doel is om meer vrouwen aan het sporten te krijgen, zodat ze actief en gezond blijven. Dit streven heeft de afgelopen jaren zijn vruchten afgeworpen. Om deze missie voort te zetten, slaat De Sportvrouw de handen ineen met Alphen Vitaal.

Advertorial Evenementen vandaag 14:11

Hobby Game Shop in Alphen: Side7 opent eerste fysieke deuren

Tien jaar geleden begon Side7 als een online winkel, maar op 30 september openen ze met trots hun allereerste fysieke winkel in Alphen aan den Rijn. Deze stap markeerde een enerverende evolutie voor het bedrijf, dat zich richt op de wereld van anime, spellen en collectibles.

Advertorial Theater vandaag 13:11

Royal Opera House nieuw seizoen 23 / 24 met buffet

Parkvilla brengt vanaf 15 oktober de eerste voorstelling van het Royal Opera House op het filmdoek. Opnames van live opera en ballet voorstellingen vanuit het wereldberoemde Royal Opera House in Covent Garden, Londen. Voor het eerst biedt Parkvilla na afloop van alle voorstellingen optioneel een steeds wisselend buffet aan.

Wonen en bouwen vandaag 11:52

Nieuwbouwproject ‘Noorderlicht’ zorgt voor dubbele reacties

In 2024 wil Woonforte beginnen met het bouwen van nieuwe woningen in het stationsgebied, tussen het spoor en de Zuidpoolsingel. Het project heet 'Noorderlicht' en is een groot nieuwbouwproject van Woonforte. Bewoners hieromheen zijn niet te spreken over de plannen.