De Vos Danscentrum
Advertorial Sport

Dansen…, elke les een feestje!

Al anderhalf jaar heeft bijna iedereen figuurlijk en letterlijk ‘droog’ gestaan. Feestjes waren er gewoon niet! De Vos Danscentrum brengt daar vanaf deze week verandering in. Dat begint met de nieuwe slogan ‘Elke les een feest’.

Met maar liefst 32 lestijden in de week biedt De Vos Danscentrum een ruime keus aan dansvormen en dansstijlen voor alle leeftijden. Social dance – danslessen voor paren in ballroom, latin en salsa – naast een programma van streetdance, hiphop en breakdance voor kids en jeugd vanaf 6 jaar, en een sportief Zumba-aanbod vormen de belangrijkste dansvormen waarmee van elke les een feestje gemaakt wordt. Van beginner tot vergevorderd, voor ieder niveau is er een erg leuk dansaanbod.

De social dance-danslessen duren allemaal vijf kwartier, waar tijdens een korte pauze de gezellige bar geopend is voor een drankje. Het social aspect van deze dansvormen maakt het wekelijkse feestje natuurlijk compleet. Leeftijden variëren tussen ongeveer 22 en 80 jaar. Deze lessen starten vanaf vrijdag 17 september.

Tijdens de lessen streetdance/hiphop en breakdance voor de jeugd is elke les een sportief feestje. Bij de indeling van deze lessen is vaardigheid belangrijker dan leeftijd. Dansen en plezier gaan hierbij hand in hand. Vanaf woensdag 8 september gaat het programma voor de jeugd van start.

Deze week is het Zumba programma al van start gegaan. Deze sportieve solo dansfitness workouts zijn op vijf lestijden in de week onbeperkt toegankelijk. Drie tijden in de ochtend, twee in het begin van de avond. Na zo’n drie kwartier durende workout, waarbij je zelf de intensiteit van bewegen bepaalt, voel je je weer helemaal fit. Dat is alleen al het bezoek van deze feestjes waard.

Gedurende de gehele maand september kun je als nieuwe dansklant geheel vrijblijvend kennismaken met het aanbod van de dansprofessionals bij De Vos Danscentrum. Op de website www.devosdanscentrum.nl is het gehele aanbod met lesdagen, -tijden en -prijzen te vinden en is eenvoudig in te schrijven voor een leuk, ontspannen, wekelijks dansfeestje.

de vos danscentrum kids.jpg


Meer nieuws

Wonen en bouwen gisteren 16:45

Zoveel nieuwbouwwoningen kreeg Alphen erbij in 2022

Nederland bevindt zich in een woningcrisis. Ook Alphenaren merken dat er hoge nood is voor woningen. Om uit de crisis te komen zullen veel woningen gebouwd moeten worden. In 2022 werd landelijk daarom het hoogste aantal nieuwbouwwoningen opgeleverd in het afgelopen decennium.

Sport gisteren 15:38

Ajax: "Heitinga maakt seizoen af als hoofdtrainer Ajax"

Vorige week werd de 39-jarige Alphenaar en oud-voetballer John Heitinga naar voren geschoven als interim-trainer bij Ajax na het ontslag van Schreuder. Ajax maakt nu bekend dat Heitinga het seizoen als hoofdtrainer af zal maken.

Gemeente gisteren 13:12

Gemeente stelt groot geldbedrag beschikbaar voor kadevervanging Aarkade

Al zo’n vijftien jaar is de gemeente Alphen aan den Rijn bezig met het ontwikkelen van Stadshart Lage Zijde. Naast het bouwen en vernieuwen van woningen op meerdere locaties zal ook de openbare ruimte aangepakt worden. Daarvoor heeft de gemeente ruim een miljoen opzij gezet.

Advertorial Sport gisteren 12:01

Lodge Alphen Après-ski Feest

Jetzt Gehts Los! Over enkele weken vindt de eerste editie van het Lodge Alphen Après-ski Feest plaats. Trek je skipak maar uit de kast want op 18 februari gaan ze weer los in de Biergarten. Samen met de DJ en La Chouffe wordt er een spetterend feest van gemaakt. Bestel snel je ticket want vol = vol.

Rechtszaak gisteren 11:08

Alphense ambtenaren omgekocht door aannemer

Wat doe je als aannemer als je extra klussen wil in de gemeente en wil kunnen winnen van je concurrenten? Een 67-jarige aannemer uit Bodegraven wordt verdacht van het omkopen van ambtenaren om zo een streepje voor te hebben.