De Vos Danscentrum
Advertorial Sport

Dansen…, elke les een feestje!

Al anderhalf jaar heeft bijna iedereen figuurlijk en letterlijk ‘droog’ gestaan. Feestjes waren er gewoon niet! De Vos Danscentrum brengt daar vanaf deze week verandering in. Dat begint met de nieuwe slogan ‘Elke les een feest’.

Met maar liefst 32 lestijden in de week biedt De Vos Danscentrum een ruime keus aan dansvormen en dansstijlen voor alle leeftijden. Social dance – danslessen voor paren in ballroom, latin en salsa – naast een programma van streetdance, hiphop en breakdance voor kids en jeugd vanaf 6 jaar, en een sportief Zumba-aanbod vormen de belangrijkste dansvormen waarmee van elke les een feestje gemaakt wordt. Van beginner tot vergevorderd, voor ieder niveau is er een erg leuk dansaanbod.

De social dance-danslessen duren allemaal vijf kwartier, waar tijdens een korte pauze de gezellige bar geopend is voor een drankje. Het social aspect van deze dansvormen maakt het wekelijkse feestje natuurlijk compleet. Leeftijden variëren tussen ongeveer 22 en 80 jaar. Deze lessen starten vanaf vrijdag 17 september.

Tijdens de lessen streetdance/hiphop en breakdance voor de jeugd is elke les een sportief feestje. Bij de indeling van deze lessen is vaardigheid belangrijker dan leeftijd. Dansen en plezier gaan hierbij hand in hand. Vanaf woensdag 8 september gaat het programma voor de jeugd van start.

Deze week is het Zumba programma al van start gegaan. Deze sportieve solo dansfitness workouts zijn op vijf lestijden in de week onbeperkt toegankelijk. Drie tijden in de ochtend, twee in het begin van de avond. Na zo’n drie kwartier durende workout, waarbij je zelf de intensiteit van bewegen bepaalt, voel je je weer helemaal fit. Dat is alleen al het bezoek van deze feestjes waard.

Gedurende de gehele maand september kun je als nieuwe dansklant geheel vrijblijvend kennismaken met het aanbod van de dansprofessionals bij De Vos Danscentrum. Op de website www.devosdanscentrum.nl is het gehele aanbod met lesdagen, -tijden en -prijzen te vinden en is eenvoudig in te schrijven voor een leuk, ontspannen, wekelijks dansfeestje.

de vos danscentrum kids.jpg


Meer nieuws

Overige gisteren 21:40

Alphenaar Willem Bouman (82) bemachtigt zesde wereldrecord

Het kostte hoofdrekenwonder Willem Bouman (82) nog geen negen minuten om de derdemachtswortel van een getal van 36 cijfers te berekenen. Daarmee is het zesde wereldrecord hoofdrekenen van de Alphenaar een feit.

Evenementen gisteren 16:50

Opbouw Zomerspektakel aan het Meer is begonnen

Met nog dertien dagen te gaan is de opbouw van het Zomerspektakel aan het Meer op het evenemententerrein langs de Zegerplas begonnen. Het meerdaagse festival trapt vrijdag 3 juni af met bekende artiesten als Anouk, Snelle en Kensington.