Cultuur

Dansers dansen voorstelling ECHO in de Adventskerk

De Adventskerk in Alphen aan den Rijn dient in maart als decor voor dansvoorstelling ECHO. De voorstelling wordt op 30 maart gedanst door DD Dance Company, een dansgezelschap dat choreografeert en optreedt op bijzondere locaties.

ECHO wordt uitgevoerd door tien bevlogen dansers. De voorstelling is in elf repetities ontstaan en wordt uitgevoerd om 20.00 uur. "Tijdens deze voorstelling ontstaat er een bijzondere interactie tussen dansers en muzikant", menen choreografen Frency van Duijn en Desi van Dam. Het Steinmeyer orgel van de Adventskerk, bespeelt door Simon Stelling, speelt ook een rol tijdens de voorstelling. 

De kaartverkoop loopt via de website van DD Dance Company.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels vandaag 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.