Dance Department
Advertorial Sport

Danslessen bij dansschool Dance Department

Vanaf 4 september start dansschool Dance Department met het geven van verschillende danslessen in de groepsles-zaal van 4Sport Training Center. De lessen die Dance Department gaat verzorgen zijn: Peuterdans, Kleuterdans, Hip-Hop 6 t/m 20 jaar en Zumba 21+. Voor kinderen én volwassenen dus!  

Daarnaast organiseert Dance Department een Open Dag op 31 augustus bij 4Sport van 12.00 – 17.00 om iedereen kennis te laten maken met de lessen. Je kunt hier een praatje maken met de docenten, een proefles meedoen of alleen even een kijkje nemen! Op onze site dancedept.nu vind je het rooster van de open lessen.

Bij Dance Department ben je altijd welkom voor een gratis proefles. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, je mag gewoon aansluiten.

Het rooster per woensdag 4 september

Woensdag

14.00 Kleuterdans

15.00 Hip Hop groep 3 &4

16.00 Hip Hop groep 5 & 6

17.00 Hip Hop groep 7 & 8

Vrijdag

09.00 Peuterdans

10.00 Zumba volwassenen low impact

20.00 Hip Hop voortgezet onderwijs onderbouw

21.00 Hip Hop voortgezet onderwijs bovenbouw en 17+

Voor meer informatie over de lessen, docenten of tarieven kun je kijken op: http://www.dancedept.nu 

De eerste 25 dansers bij Dance Department ontvangen een gratis Dance Department tas!

Ben je al lid bij 4Sport? Dan is het goed om te weten dat de danslessen niét zijn inbegrepen bij je sport-abonnement. Alleen de Zumba-les op vrijdagochtend 10.00 – 11.00 zal op het rooster van 4Sport verschijnen!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 13:27

Start nieuw wijkteam Hoorn

Op donderdag 5 maart presenteert wethouder Leo Maat, wijkwethouder Hoorn, het nieuwe onderhoudsteam voor de openbare ruimte; het integrale wijkteam. Dit is een vast team van medewerkers dat aan de slag gaat om Hoorn schoon, heel en veilig te houden.

Evenementen vandaag 10:48

Deze sporters gingen er met een prijs vandoor op het Alphens Sportgala

Op vrijdagavond 21 februari werd het Alphens Sportgala gehouden in het Parkrestaurant van Avifauna. Voor het tweede jaar op rij werd Noussair Mazraoui uitgeroepen tot sportman van het jaar. De prijs van sportvrouw van het jaar ging naar baanwielrenster Amber van der Hulst.

Blog Opinie gisteren 20:01

MINERVA Buiten spelen

Vroeger was alles beter. Vooral het buiten spelen. Logisch, dat wel. Er waren minder auto’s en meer grasveldjes. Je ging gewoon stoepranden op straat, balletje trappen op een grasveld of schommelen op je eigen houten schommel die je vader aan de dichtstbijzijnde boom had opgehangen.