Dance Department
Advertorial Sport

Danslessen bij dansschool Dance Department

Vanaf 4 september start dansschool Dance Department met het geven van verschillende danslessen in de groepsles-zaal van 4Sport Training Center. De lessen die Dance Department gaat verzorgen zijn: Peuterdans, Kleuterdans, Hip-Hop 6 t/m 20 jaar en Zumba 21+. Voor kinderen én volwassenen dus!  

Daarnaast organiseert Dance Department een Open Dag op 31 augustus bij 4Sport van 12.00 – 17.00 om iedereen kennis te laten maken met de lessen. Je kunt hier een praatje maken met de docenten, een proefles meedoen of alleen even een kijkje nemen! Op onze site dancedept.nu vind je het rooster van de open lessen.

Bij Dance Department ben je altijd welkom voor een gratis proefles. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, je mag gewoon aansluiten.

Het rooster per woensdag 4 september

Woensdag

14.00 Kleuterdans

15.00 Hip Hop groep 3 &4

16.00 Hip Hop groep 5 & 6

17.00 Hip Hop groep 7 & 8

Vrijdag

09.00 Peuterdans

10.00 Zumba volwassenen low impact

20.00 Hip Hop voortgezet onderwijs onderbouw

21.00 Hip Hop voortgezet onderwijs bovenbouw en 17+

Voor meer informatie over de lessen, docenten of tarieven kun je kijken op: http://www.dancedept.nu 

De eerste 25 dansers bij Dance Department ontvangen een gratis Dance Department tas!

Ben je al lid bij 4Sport? Dan is het goed om te weten dat de danslessen niét zijn inbegrepen bij je sport-abonnement. Alleen de Zumba-les op vrijdagochtend 10.00 – 11.00 zal op het rooster van 4Sport verschijnen!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 18:43

Auto drie keer over de kop bij Hazerswoude

Een bestuurder van een auto is vanmiddag drie keer over de kop geslagen op de N11 ter hoogte van Hazerswoude. De bestuurder kon zelf uit de auto komen.

Overige vandaag 15:30

Designstoel voor Alphenaar Ad de Bruijn

Winnaar Ad de Bruijn en zijn vrouw Yvonne ontvingen afgelopen week de designfauteuil Caruzzo van Leolux uit handen van Gert de Jeu, eigenaar van Berden by Houweling. Ad: “Eigenlijk bizar dat we dit winnen, want we hebben nog nooit iets gewonnen. Wij zijn hier echt enorm blij mee. Zo’n stoel past heel goed bij ons.”  

Horeca vandaag 14:40

Officiële opening Knøss

Zaterdag 21 september is de officiële opening van horecagelegenheid Knøss. Speciaal voor de opening zijn er gratis kaneelbroodjes voor alle gasten!  

Politiek vandaag 13:40

Fietsknelpunten Top 10 wordt vervangen door Programma Fiets

Gemeente Alphen aan den Rijn wil veel meer voorrang geven aan fietsers. Daarom is een visie gemaakt met een Fietsprogramma. Het gemeentelijke fietsbeleid vervangt de nu toe gebruikt Top 10 Fietsknelpunten van de Fietsersbond.