Josh Walet

De 20 van Alphen: inschrijven kan vanaf vrijdag 1 december

Ben jij al aan het trainen? Je kunt je vanaf vrijdag 1 december aanmelden voor de 20 van Alphen. De 20 van Alphen is al ruim vijftig edities lang hét hardloopevent van de regio. Doe jij dit jaar mee? 

Alphen aan den Rijn staat op zondag 3 maart volledig in het teken van hardlopen. Mensen vanuit heel Nederland komen weer naar Alphen aan den Rijn voor het eerste grote hardloopevent van het jaar: de 20 van Alphen. Tijdens de hardloopwedstrijd zijn er vijf verschillende afstanden die je kunt lopen: 1 kilometer, 2,5 kilometer, 5 kilometer, 10 kilometer en 20 kilometer.  

Inschrijven 

Deze editie kun je je inschrijven als individuele loper, met een team, collega’s, school of vereniging. Inschrijven kan vanaf vrijdag 1 december via de website van de 20 van Alphen


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Werkzaamheden Raadhuisstraat vandaag 17:12

Bij MijnTafel in de mooie Raadhuisstraat is het ‘elke dag anders’

In januari 2016 vestigde MijnTafel zich in de Raadhuisstraat. Acht en een half jaar later bloeit de zaak als nooit tevoren. In de vierde aflevering van reportages over de vernieuwde Raadhuisstraat het verhaal van MijnTafel, opgetekend door initiatiefneemster Janneke Vorenkamp.  

Evenement gisteren 16:59

Doe mee aan het Alphens Kampioenschap Blindproeven!

Heb je zin in een leuke uitdaging met familie, vrienden of collega’s? Schrijf je dan in voor het Alphens Kampioenschap Blindproeven op zaterdag 24 augustus tijdens het Alphens Wijn Event!

Politiek gisteren 14:28

Versoepeling van alcoholverbod in Gemeente Alphen aan den Rijn

Tot voor kort gold er een streng alcoholverbod in de openbare ruimte van de hele gemeente Alphen aan den Rijn. Recentelijk heeft het college van burgemeester en wethouders echter besloten om deze regels te versoepelen. Het algehele alcoholverbod wordt niet langer proportioneel geacht, en daarom is er nu een gerichter beleid van kracht.