Josh Walet

De 57e editie van de 20 van Alphen: stratenafsluitingen en advies voor bezoekers

Op zondag 3 maart staat Alphen aan den Rijn in het teken van de 57e editie van de 20 van Alphen, een jaarlijkse hardloopwedstrijd die een groot deel van Alphen doorkruist.

In verband met de hardloopwedstrijd zullen op zaterdag 2 maart en zondag 3 maart enkele straten in Alphen aan den Rijn worden afgesloten. Bekijk hier het overzicht van de afgesloten straten en mogelijke omleidingen.

Advies voor reizigers 

Als je van plan bent om tijdens de 20 van Alphen op pad te gaan, is het sterk aan te raden om gebruik te maken van navigatie-apps zoals Google Maps. Deze apps kunnen live rekening houden met de afzettingen en je de snelste en meest efficiënte route tonen.

Advies voor bezoekers: Kom op de fiets!

Voor degenen die de hardlopers willen aanmoedigen, wordt sterk aangeraden om zoveel mogelijk op de fiets te komen. Dit draagt niet alleen bij aan een gezellige sfeer, maar helpt ook de verkeersdrukte te verminderen. Er is een bewaakte fietsenstalling beschikbaar in De Vest, die gratis toegankelijk is. Daarnaast is ook de ondergrondse fietsenstalling van MBO Rijnland (Ambonstraat 1) geopend en gratis toegankelijk voor bezoekers.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:47

Koningskermis: dit zijn de openingstijden

Koningsdag is in optocht en dat betekent dat de kermis weer wordt opgebouwd! Van dinsdag 23 tot en met zondag 28 april 2024 is er weer een Koningskermis in het Europapark en aan de Evenaar.

Blog Opinie 20 apr. 2024 18:54

MINERVA Doorgeslagen samenleving

Van de week was er een grote AI-bijeenkomst, want Alphen aan den Rijn moet de eerste AI-gemeente worden van heel Nederland. Het doel is om artificial intelligence (AI) een prominente plek te geven in de gemeente. Op zichzelf is het altijd een loffelijk streven om de eerste te worden, maar of dat met AI moet?

Advertorial Voorstelling 20 apr. 2024 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Evenementen 20 apr. 2024 14:07

Dit is er in Alphen aan den Rijn te doen op Koningsdag

Op 27 april viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat er te doen is? Lees snel verder!