Winkelcentrum De Aarhof
Advertorial Winkels

De Aarhof bedankt haar klanten: kom winkelen bij de Aarhof en ontvang een fleurig presentje

Na lang wachten was het eindelijk weer zover! Het winkelplezier in De Aarhof bloeit weer een beetje op. En dat laten ze niet ongemerkt voorbij gaan! Kom dus genieten van corona-veilig winkelen in De Aarhof en je krijgt een fleurig presentje in een flyer.

Iedereen mag – mits in beperkte hoeveelheid -  weer ongestoord winkelen in de Aarhof! Er hoeven geen tijdsloten meer te worden gereserveerd en je hoeft ook niet meer vier uur te wachten voor je naar binnen mag. Reden om dit te vieren met een fleurig presentje!

Niet zomaar een flyer

Als je in de Aarhof een flyer ontvangt, moet je deze vooral níet gelijk weggooien! Deze flyer is namelijk gemaakt van speciaal groeipapier. Groeipapier? Ja, supertof! Wanneer je de flyer in de grond stopt, zul je in de zomer kunnen genieten van prachtige zomerbloemen. Doe de flyer dit keer dus niet in de papierbak, maar vooral in je tuin, of in een pot! Zo brengt de Aarhof de gezelligheid die jullie als klanten in de winkels brengen op hun beurt weer bij je thuis. Een duurzaam bosje bloemen waar je hopelijk lekker lang van kunt genieten.

Winkel veilig bij de Aarhof

Je kunt gelukkig weer terecht bij alle winkels in de Aarhof. De Aarhof hoopt dat ze vanaf nu open kunnen blijven en hecht daarom veel waarde aan een veilige omgeving om lokaal te kunnen winkelen. Zij herinneren je eraan dat het dragen van een mondkapje in de Aarhof verplicht is. De winkeliers volgen de landelijke richtlijnen van het RIVM en bieden voldoende hygiënepunten om handen en winkelmandjes te desinfecteren. Houd de geldende richtlijnen in acht houd voldoende afstand van anderen. Zo zorgen we er met elkaar voor dat we binnenkort weer onbezorgd en écht gezellig kunnen winkelen.

Veel winkelplezier in de Aarhof!


Meer nieuws

Advertorial Werken gisteren 15:43

Werkstress

Iedereen ervaart wel eens stress. Maar wat als de stress te veel wordt? Afgelopen week was het de week van de werkstress. Dit houdt in dat er stilstaan wordt bij stress van werkgevers en werknemers.

Wonen en bouwen gisteren 13:25

Nieuwe samenwerking Woonforte en makelaars

Woonforte ondertekende dinsdagmiddag samenwerkingsovereenkomsten met Drieman Garantiemakelaars en Koppes Makelaardij. Woonforte wil de komende vijf jaar 525 huurwoningen verkopen met koopsommen rond de € 220.000.

Politiek gisteren 11:50

Gnephoek mogelijk splijtzwam in coalitie

Tijdens de gemeenteraadsvergadering op donderdag 16 december staat onder meer de bespreking van de Woonvisie 2021-2025 op de agenda. Duidelijk is dat bebouwing van de polder Gnephoek voor controverses tussen de politieke partijen zorgt.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 10:46

Productiehuis Alphen speelt kerstvoorstelling ‘Bijna Kerst’ in de middaguren

Productiehuis Alphen (PA) speelt dit jaar toch nog een serie kerstvoorstellingen in het theater van Parkvilla. Van 18 tot en met 30 december is de voorstelling ‘Bijna Kerst’ te zien. Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn alle voorstellingen naar de middag verplaatst.