De Alphens Restaurantweek: La Cubanita

Van 20 tot en met 29 maart bieden 27 restaurants in Alphen aan den Rijn en omgeving een meergangen diner aan voor slechts €25,00 tijdens de Alphens Restaurantweek. De Alphens Restaurantweek kent ook deze editie weer prachtige, culinaire hoogstandjes. 

La Cubanita is ook deze Alphens Restaurantweek weer van de partij. Na een welkomstcocktail kun je onbeperkt genieten van de verschillende tapas en sluit je jouw diner af met een dessert naar keuze!

Bekijk het menu hieronder.

MENU
Mojito
(De nationale cocktail van Cuba. Serveeroptie: met of zonder alcohol)

Onbeperkt tapas
(Keuze uit meer dan 50 vlees, vis en vegetarische tapas)

Dessert naar keuze
(Crema Catalana, Dama Blanca, Wisselende IJssoorten, Tiramisu, Slagroomsoesjes, Chocoladetaart of Cheesecake excl. Grand Dessert)


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 15:08

Carbid schieten in Alphen mag onder deze voorwaarden

In Alphen aan den Rijn zijn er een aantal vuurwerkvrije zones. Hierdoor kan niet iedereen knallend het nieuwe jaar in gaan. Wel kun je ook dit jaar carbidschieten, maar let op: er zijn voorwaarden aan verbonden.

Theater gisteren 14:12

Voorstelling over alcohol en drugs op het Scala College

De afgelopen twee weken waren vier acteurs van de theatergroep Playback op het Scala College. Ze speelden de jongerenvoorstelling ‘Hotspot’ voor alle derde klassen van de school. Na de voorstelling, waarin diverse thema’s rondom jongeren aan de kaak werden gesteld, zorgde het nagesprek voor een waardevolle afsluiting. Zowel de derdejaars als de aanwezige docenten vonden de voorstelling erg intrigerend.