Brasserie De Alphense Burgemeester
Advertorial Horeca

De Alphense Burgemeester rolt de rode loper uit voor toppers met veel talent

Dat is een titel die de aandacht trekt toch? Een rode loper wordt vast niet dagelijks speciaal voor jou uitgerold. Maar, De Alphense Burgemeester doet dit maar al te graag om de nieuwe toppers voor haar restaurant welkom te heten. Zoeken zij jou?

De leukste Burgemeester

De Alphense Burgemeester is een begrip in Alphen aan den Rijn en omstreken. Echt lekker eten en drinken en ontzettend gastvrij ontvangen worden? De deur van Julianastraat 36 staat zeven dagen in de week voor gasten open. In de sfeervol ingerichte brasserie ontvangen Annemarie en Jan Pieter Weijerman en hun topteam iedereen voor een kop koffie, lekkere lunch, heerlijke high tea, een borrel met bitterballen of een delicieus diner. Met recht de leukste ‘burgemeester’!

De rode loper gaat uit voor nieuwe toppers

Brasserie De Alphense Burgemeester kan hun gasten alleen de beste ervaring bieden als ze werken met de beste mensen. Het team bestaat uit echte horecatoppers die passie hebben voor wat ze doen. In de brasserie werk je samen met leuke collega’s en bieden ze goede arbeidsvoorwaarden (reiskosten, vergoeding telefoon, toffe personeelsfeesten en doorgroeimogelijkheden). Het salaris? Dat zit wel goed en komen we zeker uit ;-) En de gasten? Die zijn de leukste.

Zoek jij een leuke baan in de horeca?

Wil jij niets liever dan gasten, bij binnenkomst, een warm welkom geven en ervoor zorgen dat het ze aan niets ontbreekt? Brasserie De Alphense Burgemeester is op zoek naar enthousiaste en super sociale medewerkers voor in de bediening. Ben je stressbestendig en houd je van aanpakken? Dan hebben ze voor jou leuke functies in de spoelkeuken en bediening. Samen met de anderen zorg je ervoor dat alles spik en span wordt en blijft.

Werken bij De Alphense Burgemeester

Hebben we je overtuigd waarom het ontzettend leuk is om deel uit te maken van het team van De Alphense Burgemeester? En wil jij dat gevoel van ‘lopen over de rode loper’ ervaren? Reageer dan vandaag nog op de vacatures. Brasserie De Alphense Burgemeester kijkt uit naar jouw enthousiaste reactie, dan beginnen zij alvast met uitrollen…

PS: bij Brasserie De Alphense Burgemeester genieten de gasten van elke gelegenheid. Lunch, borrel, diner, high tea, high beer en high wine!


Meer nieuws

Wonen en bouwen gisteren 17:11

Feestelijke start bouw Watersportcentrum in Rijnhaven

Vandaag vond in de Rijnhaven een feestelijke bijeenkomst plaats ter viering van de start van de bouw van het toekomstbestendige watersportcentrum van Nova Watersport. Tijdens het evenement deelden eigenaren Floris en Rutger samen met Wethouder Gerard van As hun visie op de toekomst van het gebied en de rol van het nieuwe gebouw.

Evenement gisteren 16:59

Laatste kans! Beleef het EK Voetbal in Park Rijnstroom

Oranjefans, pak je kans! Morgen, op 21 juni, transformeert Park Rijnstroom in dé plek waar je moet zijn voor een onvergetelijke avond vol oranjegekte, live muziek en natuurlijk de spannende wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk, live te volgen op een reusachtig scherm.

Sport gisteren 15:37

Maxime Takken wint zilver op NK Tijdrijden

De 14-jarige Maxime Takken uit Alphen heeft gisteren een knappe prestatie geleverd door de zilveren medaille te winnen op het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden in Steenbergen. Over een winderig parcours van 18,9 kilometer wist Maxime in de categorie Nieuweling-meisjes (U17) een gemiddelde snelheid van ruim 38 km/u te behalen, wat haar een tweede plaats opleverde.

Calamiteiten gisteren 15:05

Zwaarbewapende politie-eenheid rijdt verdachte klem op N207

Donderdag is de auto van een verdachte klemgereden door een gespecialiseerde, zwaarbewapende eenheid van de politie. De N207, de provinciale weg tussen Alphen aan den Rijn en Boskoop, werd speciaal voor de arrestatie in beide richtingen afgesloten.

Politiek gisteren 14:28

Bezwaren tegen komst AZC aan Genielaan Alphen aan den Rijn

De voorgenomen vestiging van een asielzoekerscentrum (AZC) aan de Genielaan in Alphen aan den Rijn stuit op bezwaren van omwonenden. Op woensdag 19 juni vond een belangrijke hoorzitting plaats, voorafgaand aan de aankomende beslissing over de omgevingsvergunning.

Evenement gisteren 13:02

Romeinse Dag in Alphen aan den Rijn volledig uitverkocht

De Romeinse Dag op vrijdag 28 juni in het Alphense stadshart is volledig uitverkocht. Op deze dag wordt Alphen-Stad omgetoverd tot een levendig Romeins dorp voor alle leeftijden, met een gevarieerd programma dat onder andere een speurtocht en Romeinse vaartochten omvat. Helaas zijn alle beschikbare tijdsloten voor de Romeinse vaartochten volgeboekt.