Stichting Dierenlot

De Alphense dierenambulance krijgt een nieuw voertuig

Dierenambulance Alphen aan den Rijn rijdt al jaren met voertuigen van Stichting Dierenlot. Eén van de voertuigen was nodig aan vervanging toe.

De dierenambulance heeft de afgelopen tijd veel nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Al jaren rijden de vrijwilligers met drie voertuigen van Stichting Dierenlot, twee combo’s en één grote bus. Maar de vrijwilligers hadden ook de wens om één van de voertuigen in te ruilen. “Ze wilden een groter model omdat ze daar net wat meer mee kunnen in het enorm grote gebied waarin ze rijden”, aldus Stichting Dierenlot. 

De Alphense dierenambulance hoopt met de nieuwe vrijwilligers en de nieuwe ambulance beter bereikbaar te zijn en meer dieren te kunnen helpen. Ondanks de elf vrijwilligers blijft de dierenambulance op zoek naar vrijwilligers. “We moeten nog veel meer collega’s erbij krijgen om de roosters weer volledig gevuld te krijgen”. Ben jij de vrijwilliger die ze zoeken? Kijk dan op de website van de dierenambulance.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 08:59

Bewoners bieden petitie tegen gratis parkeren in centrum aan

Centrumbewoners zijn donderdag 30 maart massaal naar het Alphense gemeentehuis gekomen. Zij hebben een petitie ondertekend waarin zij bezwaar maken tegen het nieuwe parkeerbeleid. De petitie is namens de bewoners door Nel Schouten overhandigd en door wethouder Relus Breeuwsma namens college en raad in ontvangst genomen.

Sport gisteren 15:57

Voor de zomer meer duidelijkheid over nieuwe locatie TV Nieuwe Sloot

Eerder deze maand kreeg Tennisvereniging Nieuwe Sloot slecht nieuws: het racketcentrum kon niet vernieuwd worden. Sinds vorige week kan de vereniging weer wat optimistischer naar de toekomst kijken. Voor de zomer komt namelijk meer duidelijkheid over een nieuwe locatie.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 13:45

Afronding Klimaatbos uitgesteld vanwege regenval

De afgelopen maanden is langs de N11 hard gewerkt aan het Alphense Klimaatbos. Hoewel de werkzaamheden op 28 maart afgerond hadden moeten zijn, is het Klimaatbos nog niet af. Dit vanwege weeromstandigheden.