Josh Walet
Advertorial Winkels

De Alphense Feestwinkel helpt je de decembermaand door!

De maand december betekent: Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw. Voor al deze feestelijke gebeurtenissen (en meer) kun je terecht bij de Alphense Feestwinkel. En de kans is groot dat je er slaagt!

Sinterklaas
Of je nu een Sinterklaas of Pietenpak wil huren of kopen, schmink of een maillot nodig hebt, bij de Alphense Feestwinkel ben je aan het juiste adres. Eigenaresse Natascha: “We hebben echt alles. Van kleding tot versiering en schmink. Ook kun je bij ons terecht voor spullen voor surprises, versiering of gewoon cadeautjes.”

Kerst en Oud en Nieuw
Ook voor de kerst voorziet de Alphense Feestwinkel jou van alles wat je nodig hebt. Kerstmanpakken, kerstelfpakken, baarden, kerstmutsen, kerstbellen tot aan versiering. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het bij de Alphense Feestwinkel.

Over versiering gesproken. Ga jij Oud en Nieuw thuis vieren en wil je jouw huis leuk aankleden? Bij de Alphense Feestwinkel vind je gouden en zilveren versiering, 2020-items en kun je ballonnen laten bedrukken.

Evenementen
Ga jij naar het Helemaal Top Kerstival op 13 of 14 december? Het thema dit jaar is ‘Orange I want for Christmas’. Heb jij nog geen outfit? Geen paniek! Bij de Alphense Feestwinkel heb je zo je outfit gescoord. “Oranje jurkjes, blousjes en allerlei accessoires. We hebben er een flinke voorraad van liggen!”

De Alphense Feestwinkel
Naast outfits voor in de decembermaand biedt de Alphense Feestwinkel kleding aan
voor allerlei andere feesten en partijen. Van beroepskleding en kostuums van bekende figuren tot kleding voor thema feestjes en carnaval. Bij de Alphense Feestwinkel kun je terecht voor een groot en divers aanbod aan kleding om te kopen. Ook voor het aankleden van je evenement ben je bij de Alphense Feestwinkel aan het juiste adres. “Hartstikke leuk om te doen. Zo mogen we al jaren voor events van Avifauna en het Casino de aankleding verzorgen.”

De Alphense Feestwinkel is te vinden in de Hooftstraat 137 in Alphen aan den Rijn.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 13:10

Grote file op N207 door ongevallen

Op zaterdag heeft er aan het begin van de middag een ongeval plaatsgevonden op de Oostkanaalweg (N207). Hierdoor ontstond een file, waarin drie auto's vervolgens op elkaar botste. Dit zorgde voor een nog grotere file. 

Cultuur vandaag 09:05

Wat is er dit weekend te doen in Alphen?

De septemberhitte van de afgelopen paar dagen is weer voorbij, de temperatuur zet dit weekend een daling in. Het blijft zo rond de 23 graden, daarbij schijnt de zon het hele weekend en blijft het droog. Met dit vooruitzicht een ideaal weekend om lekker op pad te gaan. Maar wat is er allemaal te doen dit weekend in Alphen?

Blog Opinie gisteren 19:51

MINERVA Stadsrechten

Alphen aan den Rijn is een echte stad. En nee, deze stad heeft geen stadsrechten. Net als Almere, Lelystad en Zoetermeer die niet hebben. Dat komt omdat stadsrechten een middeleeuws fenomeen zijn. De laatste keer dat stadsrechten zijn verleend, was in 1586. In 1848 zijn stadsrechten afgeschaft en uit de grondwet verdwenen.