Advertorial Evenementen

De Alphense Kroegentocht komt er weer aan en dit kun je verwachten

Kroegtijgers opgelet! Donderdag 6 april kun je weer ouderwets genieten in jouw favoriete kroeg(en) tijdens de Alphense Kroegentocht. De deelnemende horecagelegenheden en artiesten check je hier.

Traditiegetrouw vindt de Alphense Kroegentocht plaats op Witte Donderdag, de dag voor Goede Vrijdag. En dit jaar is dat op donderdag 6 april. De Alphense Kroegentocht gaat officieel om 21:00 uur van start en duurt tot in de late uurtjes.

Dit jaar doen twaalf horecagelegenheden mee aan het evenement, verspreid over de Julianastraat, Raadhuisstraat, Hooftstraat, Prinses Beatrixlaan en de Oudshoornseweg. Bij Bar 32, Bar Amsterdam, Alle Hens, Café Ciao!, Café De Heul, De Natte, Bolle Sam, Esports Game Arena, Maggie Blue, Schatjes, De Tapperij en Under the Bridge kun je terecht voor een gezellige avond.

Om de kroegentocht nóg gezelliger te maken treden in alle deelnemende horecagelegenheden natuurlijk ook artiesten op, waaronder Fuel, Catch!, Joint Strike Fighters en De Groeten Thuis. Alle deelnemende horecagelegenheden en artiesten check je ook op alphensekroegentocht.nl.


Meer nieuws

Sport vandaag 10:23

ARC MO13-1 kampioen in Hoofdklasse C

Na een zwaarbevochten 0-1 overwinning op sportpark Ter Specke tegen regerend kampioen FC Lisse, zijn de meiden van ARC O-13 onder leiding van het trainers trio Kraaij, Janssen en Lagerweij op overtuigende wijze kampioen geworden in de Hoofdklasse C.

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.