Advertorial Evenementen

De Alphense Kroegentocht komt er weer aan en dit kun je verwachten

Kroegtijgers opgelet! Donderdag 6 april kun je weer ouderwets genieten in jouw favoriete kroeg(en) tijdens de Alphense Kroegentocht. De deelnemende horecagelegenheden en artiesten check je hier.

Traditiegetrouw vindt de Alphense Kroegentocht plaats op Witte Donderdag, de dag voor Goede Vrijdag. En dit jaar is dat op donderdag 6 april. De Alphense Kroegentocht gaat officieel om 21:00 uur van start en duurt tot in de late uurtjes.

Dit jaar doen twaalf horecagelegenheden mee aan het evenement, verspreid over de Julianastraat, Raadhuisstraat, Hooftstraat, Prinses Beatrixlaan en de Oudshoornseweg. Bij Bar 32, Bar Amsterdam, Alle Hens, Café Ciao!, Café De Heul, De Natte, Bolle Sam, Esports Game Arena, Maggie Blue, Schatjes, De Tapperij en Under the Bridge kun je terecht voor een gezellige avond.

Om de kroegentocht nóg gezelliger te maken treden in alle deelnemende horecagelegenheden natuurlijk ook artiesten op, waaronder Fuel, Catch!, Joint Strike Fighters en De Groeten Thuis. Alle deelnemende horecagelegenheden en artiesten check je ook op alphensekroegentocht.nl.


Meer nieuws

Politiek vandaag 18:32

Alphen werkt mee aan landelijk onderzoek naar winkelgedrag

De gemeente Alphen aan den Rijn doet mee aan een grootschalig landelijk onderzoek naar winkelcentra in de maand oktober. Dit gebeurt door straatenquêtes in het Stadshart en door het invullen van vragenlijsten. "We willen graag meer objectieve inzichten in het gebruik van winkelcentra", geeft wethouder Gerard van As als reden.

Overige vandaag 17:04

Kom shoppen op de kinderkledingbeurs 29 september

Vrijdagavond 29 september is er weer een kinderkledingbeurs aan het Lauraplein in Alphen aan den Rijn. Leuke en kwalitatief goede (merk)kleding voor klassieke kledingbeurs-prijzen.

Overige vandaag 14:34

De Sportvrouw en Alphen Vitaal bundelen hun krachten

Al twaalf jaar lang is De Sportvrouw een bekende naam in de gemeente Alphen aan den Rijn. Met een gevarieerd en toegankelijk aanbod voor vrouwen zorgt deze stichting voor sport- en beweegactiviteiten op maat. Hun voornaamste doel is om meer vrouwen aan het sporten te krijgen, zodat ze actief en gezond blijven. Dit streven heeft de afgelopen jaren zijn vruchten afgeworpen. Om deze missie voort te zetten, slaat De Sportvrouw de handen ineen met Alphen Vitaal.

Advertorial Evenementen vandaag 14:11

Hobby Game Shop in Alphen: Side7 opent eerste fysieke deuren

Tien jaar geleden begon Side7 als een online winkel, maar op 30 september openen ze met trots hun allereerste fysieke winkel in Alphen aan den Rijn. Deze stap markeerde een enerverende evolutie voor het bedrijf, dat zich richt op de wereld van anime, spellen en collectibles.

Advertorial Theater vandaag 13:11

Royal Opera House nieuw seizoen 23 / 24 met buffet

Parkvilla brengt vanaf 15 oktober de eerste voorstelling van het Royal Opera House op het filmdoek. Opnames van live opera en ballet voorstellingen vanuit het wereldberoemde Royal Opera House in Covent Garden, Londen. Voor het eerst biedt Parkvilla na afloop van alle voorstellingen optioneel een steeds wisselend buffet aan.

Wonen en bouwen vandaag 11:52

Nieuwbouwproject ‘Noorderlicht’ zorgt voor dubbele reacties

In 2024 wil Woonforte beginnen met het bouwen van nieuwe woningen in het stationsgebied, tussen het spoor en de Zuidpoolsingel. Het project heet 'Noorderlicht' en is een groot nieuwbouwproject van Woonforte. Bewoners hieromheen zijn niet te spreken over de plannen.