Parkvilla

De bekende Parkvilla klok hangt weer op zijn plek

Begin december 2020 werd de bekende Parkvilla luidklok met torenspits van het dak gehaald. Deze was namelijk toe aan een opknapbeurt. Nu hangt de klok weer op zijn plek.

Al tientallen jaren prijkt de luidklok met zijn toren op het dak van Parkvilla. De luidklok voor de kerkzaal was in 1958 een geschenk van personeel en oud-medewerkers aan de Martha Stichting, ter gelegenheid van haar 75-jarig bestaan.

Omdat de klok en de dakruiter, zoals het torentje op de nok wordt genoemd, aan een opknapbeurt toe waren, werd de klok begin december 2020 van zijn plek gehaald. De verwachting was toen dat de klok eind december weer op zijn plek zou hangen, maar dat duurde wat langer. Deze week is de klok inclusief dakruiter weer op zijn plek teruggezet. “Wij zijn er blij mee!”, aldus Parkvilla.

parkvilla klok weer op zn plek.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 14:50

Vier samen Koningsdag bij Lodge Alphen

Koningsdag komt eraan en dat betekent: tijd voor een feestje, ook nu. Vier samen met vrienden en/of familie jouw Koningsdag op het kleedjesterras bij Lodge Alphen!

Evenementen vandaag 14:00

Party alert: het eerste deel van de line up voor Vrij & Blij 2021 is bekend

Het moment waarop iedereen het afgelopen jaar heeft gewacht, is daar. We mogen weer feesten! Vrij & Blij 2021 belooft in juli twee dagen feest, en bij een goed feest horen grote artiesten. De organisatie is trots dat ze het eerste deel van de line up bekend kunnen maken, deel twee volgt zeer binnenkort.