Advertorial Overige

De Beren biedt jongeren Humanitas mogelijkheden

Zondag 8 maart waren de koppels van het Humanitas Maatjesproject voor jongeren welkom bij restaurant De Beren voor een Spelletjesmiddag.

Het bieden van een beetje geluk in het leven en gezelligheid is het doel van zowel De Beren als van het Maatjesproject. De Beren biedt dit aan iedereen, de hele dag; met koffie en gebak, lunch, borrel of diner. Het Maatjesproject richt zich op jongeren die steun kunnen gebruiken, door wekelijkse afspraken met een vrijwilliger.

De Spelletjesmiddag

Op zondag 8 maart stortten de eerste twee jongeren zich bij binnenkomst op het spel Dobble. De volgende twee sloten snel aan. Een volgend groepje startte met het spel Regenwormen. Even later was de bovenverdieping van De Beren vol met groepjes spelletjes spelende jongeren en vrijwilligers. Tussendoor was veel gelach te horen.

Contact

"Contact maken met anderen kan soms best lastig zijn. Waar moet je over praten met iemand die je niet kent? Zometeen valt er een stilte of is er geen klik. Als je een spel speelt, hoef je geen gespreksonderwerpen te zoeken. Je bent meteen bezig en er ontstaat vanzelf contact. Daardoor zorgden de spelletjes snel voor gezelligheid. De lekkere hapjes die De Beren aanboden werden hierbij erg gewaardeerd", laat Maroeska Olsthoorn van Humanitas weten.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en het smakelijke aanbod bij De Beren, kijk op: www.deberen.nl. Wil je iets betekenen voor een jongere, kijk op: www.humanitas-rijnland.nl.


Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.