De Beren Alphen aan den Rijn
Advertorial Overige

De Beren verZORGT dit weekend het ontbijt

De Beren Alphen aan den Rijn verzorgt dit weekend voor twee personen een compleet verzorgd ontbijt, bezorgt tot aan de deur. Wie wil jij dit weekend in het zonnetje zetten en vooral waarom?

“Sinds de dag dat wij onverhoopt onze deuren hebben moeten sluiten, zijn we overladen met vele lieve, hartverwarmende en leuke berichten van gasten, personeel, familie en vrienden die ons proberen te steunen. Die positiviteit willen wij doorgeven!” laat Sylvia de Rijke van De Beren Alphen aan den Rijn weten.

Speciaal voor die toppers die het nu volgens jou écht even nodig hebben om verwend te worden, verzorgt De Beren dit weekend voor twee personen een compleet verzorgd ontbijt, wat ze uiteraard thuis bezorgen. Dit kan je hardwerkende collega zijn die al weken lang heel veel uren werkt, die lieve oma en opa die nu niet zoveel om handen hebben of je moeder die dit jaar al zoveel op de kinderen heeft gepast.

Wie wil jij dit weekend in het zonnetje zetten en vooral waarom? Zet jouw verhaal in de comments bij dit Facebookbericht van De Beren, of stuur een mail naar alphenaandenrijnrestaurant@beren.nl. Op donderdag 26 maart wordt de winnaar bekendgemaakt.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Cultuur vandaag 13:05

ROMEINEN De kade

Het Romeinse castellum in Alphen aan den Rijn, Albaniana, is gebouwd langs de oever van de rivier de Rijn. In de Romeinse tijd was de Oude Rijn de snelstromende hoofdstroom in de delta van de machtige rivier.

Calamiteiten vandaag 12:27

Omgewaaide boom verspert rijbaan

Op zondagochtend 29 maart is er een boom omgewaaid op de Zegerbaan (N207) bij Alphen. De brandweer heeft de boom inmiddels opgeruimd. 

Overige vandaag 10:01

Luisterlijn Rijnwoude in het leven geroepen

Voor veel mensen betekenen de coronamaatregelen veel minder bewegingsvrijheid en veel minder bezoek. Dat is moeilijk, want je mist een kletspraatje of een luisterend oor. Onder het motto 'Elkaar ondersteunen, zo doen we dat in Rijnwoude' is vorige week de Luisterlijn Rijnwoude gestart.

Overige gisteren 15:10

Help Maarten naar huis

De afgelopen weken is de hele wereld in de ban geraakt van het coronavirus. Voor veel mensen staat de wereld even stil. Voor Maarten van den Bergh, woonachtig in Alphen, was dit al even het geval. Hij liep vorig jaar een hoge dwarslaesie op bij een ongeluk.

Coronavirus in Alphen gisteren 14:08

Nieuwe coronabesmettingen, totaal 35 in Alphen

Voor de vijfde dag op rij zijn er nieuwe coronabesmettingen gemeld in de gemeente Alphen. Het nieuwe aantal officieel gemelde besmettingen staat nu op 35.