Josh Walet

De beste Argentijnse gerechten eet je bij El Caballo

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november organiseren wij de najaarseditie van de Alphens Restaurantweek. Elf dagen lang serveren restaurants de lekkerste meergangen menu’s. Bij El Caballo geniet je van de lekkerste authentieke Argentijnse gerechten.

Voor authentiek Argentijns vlees moet je bij het Argentijnse restaurant El Caballo zijn. Met veel passie bereiden zij dag in dag uit het lekkerste vlees, dat ook nog eens écht uit Argentinië komt. De speciale manier van bereiden kun je proeven tijdens de Alphens Restaurantweek, waar je kunt kiezen uit een gevarieerd driegangen diner. En dat voor slechts 25 euro!

Argentijnse specialiteiten

De avond begint met de entrada – het voorgerecht. Kies voor de dun gesneden ossenhaas op een bedje van salade geserveerd met een dressing van balsmico en geparfumeerd met truffel; dun gesneden serrano ham met schijfjes meloen; gevulde paprika met rundergehakt; of de gefrituurde stukjes kip met een zoete chilisaus.

Daarna is het tijd voor de carne y pescado – het hoofdgerecht. Natuurlijk kun je gaan voor de beroemde zoete spareribs, maar net zo lekker zijn de ossenhaaspuntjes met stroganoffsaus, de gegrilde zalmnoot met kruidige roomsaus en de stukjes tournedos en kipfilet, geserveerd met zigeunersaus.

De avond sluit je uiteraard af met een postres – een dessert. Wat niet mag ontbreken is de klassieke dama blanca, vanilleijs met warme chocoladesaus. Wil je liever iets fruitigs? Dan is de sorbet royal, sorbet ijs met stukjes vers fruit, een uitstekende keuze. Voor de liefhebbers is er de keuze uit een Cafe Jamaican, koffie met Jamaican Rum en Ameretto.

Alphens Restaurantweek

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november leggen diverse restaurants uit Alphen en omstreken jou weer in de watten met een heerlijk meergangendiner. Geniet van de lekkerste gerechten bij één van de deelnemende restaurants. Je kunt kiezen uit verschillende prijsklassen, dus er zit altijd iets tussen dat bij jou past! Dineer bij jouw favoriete restaurant of kies juist eens voor wat anders. Het kan allemaal tijdens de Alphens Restaurantweek.

Genieten van de Argentijnse keuken? Reserveer dan snel op www.alphensrestaurantweek.nl. Hier kun je ook de menukaarten en andere deelnemers terugvinden.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Blog Sport vandaag 10:42

Sportieve treurnis bij Alphense topclubs

Het gaat belabberd met de Alphense clubs in de vierde divisie Alphense Boys is na de 5-1 nederlaag tegen HBC alleen in theorie ook volgend seizoen nog actief in de landelijke competitie. Acht punten inhalen om voor de nacompetitie in aanmerking te komen gaat natuurlijk niet meer lukken en dan heeftde club ook nog eens het allerslechtste doelsaldo in de vierde divisie A.

Advertorial Voorstelling vandaag 09:34

Hans Klok speelt zijn nieuwe show als eerste in Alphen

Hans Klok heeft woensdagavond bij RTL 4 talkshow BEAU bekendgemaakt dat hij met zijn magische voorstelling Face the Future door Nederland gaat toeren. Vanaf 3 augustus reist de snelste illusionist ter wereld langs de grootste theaters en zal hij het publiek verbluffen met nog nooit eerder vertoonde illusies die voor het publiek onbegrijpelijk zijn, geïnspireerd op Artificial Intelligence en Virtual Reality. De allereerste shows zijn zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024 te zien in Castellum. Kaarten zijn vanaf nu te koop!

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.