Josh Walet
Advertorial Horeca

De beste Indonesische toko van Alphen? Die vind je nu in De Ridderhof!

Alphen aan den Rijn is een nieuwe Indonesische toko rijker. Toko Indo is een moderne Indonesische toko met traditionele gerechten. In de keuken wordt met passie gekookt, en dat proef je. Het eten smaakt zó authentiek dat het lijkt of je echt in Indonesië bent.

Op 22 maart heeft Toko Indo de deuren geopend van het pand aan de buitenkant van winkelcentrum De Ridderhof, een moderne Indonesische toko met échte traditionele Indonesische gerechten. Bij Toko Indo kun je online of in het restaurant eenvoudig je eigen maaltijd samenstellen. Kies voor een basisgerecht, vleesgerecht, groente en een eitje. Uiteraard kun je ook een vegetarische maaltijd samenstellen of kiezen voor een grotere portie.

Koken met passie

Toko Indo is ontstaan vanuit de liefde voor de Indonesische keuken. Om de kwaliteit van de traditionele gerechten zo hoog mogelijk te houden werkt Toko Indo dan ook alleen met verse producten. Van de lekkerste rendang tot overheerlijke smoor, alle gerechten worden in de keuken met passie en op traditionele wijze bereid.

Tekst loopt door onder de foto

Toko Indo Ridderhof

En wist je dat de eigenaar van de voormalige Indonesische toko Toko Padang in de keuken staat bij Toko Indo? Na 25 jaar gevestigd te zijn geweest in winkelcentrum De Herenhof heeft zij al haar kennis en recepten meegenomen naar Toko Indo om daar in een moderne toko de lekkerste traditionele Indonesische gerechten te bereiden.

Dineren, bestellen en afhalen

In het restaurant van Toko Indo geniet je van overheerlijke gerechten die vers worden klaargemaakt, of geniet lekker vanuit huis. Afhalen en bezorgen gaat namelijk eenvoudig online via de webshop. Liever telefonisch bestellen? Dan kan via 0172 - 24 43 33. De bestelling bezorgen ze gemiddeld binnen 30 tot 45 minuten. Een bestelling plaatsen voor een andere dag is ook mogelijk, handig voor feesten en partijen!

Kortingscode

Ben jij gek op lekkere, traditionele Indische gerechten? Dan is Toko Indo echt een aanrader. Om kennis te maken met Toko Indo kunnen lezers van Alphens.nl gebruik maken van de speciale kortingscode ALPHENS10. Daarmee kun je in april en mei 2022 met 10% korting online bestellen bij Toko Indo. Dat wordt smullen!

Toko Indo is gevestigd aan de buitenkant van winkelcentrum De Ridderhof in Alphen aan den Rijn op nummer 38, naast de Kwalitaria. Openingstijden: van dinsdag tot en met zaterdag van 12:00 tot 22:00 uur en op zondag van 12:00 tot 21:00 uur. Volg Toko Indo ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen!

Toko Indo Ridderhof


Meer nieuws

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.

Maatschappelijk gisteren 11:49

Praxis Alphen aan den Rijn schenkt hout voor Stadstuin De Schittering

Op 10 maart werd Stichting Help Anders aangenaam verrast door een gulle donatie van hout door Praxis Alphen aan den Rijn. Het ging om kromme delen die niet meer verkocht konden worden, maar die nu zijn omgetoverd tot een prachtige bank voor stadstuin De Schittering, gelegen in de Edelstenenbuurt.

Verkeer en vervoer gisteren 10:35

NS zet treinen zaterdag paar minuten stil uit protest tegen geweld

In reactie op toenemend geweld tegen NS-personeel zal de Nederlandse Spoorwegen op zaterdagavond om 22:30 uur alle treindiensten drie minuten lang stilzetten. Dit besluit volgt op een ernstig incident afgelopen weekend, waarbij een conducteur in een dubbeldekkertrein werd mishandeld.