Josh Walet
Advertorial Horeca

De beste Indonesische toko van Alphen? Die vind je nu in De Ridderhof!

Alphen aan den Rijn is een nieuwe Indonesische toko rijker. Toko Indo is een moderne Indonesische toko met traditionele gerechten. In de keuken wordt met passie gekookt, en dat proef je. Het eten smaakt zó authentiek dat het lijkt of je echt in Indonesië bent.

Op 22 maart heeft Toko Indo de deuren geopend van het pand aan de buitenkant van winkelcentrum De Ridderhof, een moderne Indonesische toko met échte traditionele Indonesische gerechten. Bij Toko Indo kun je online of in het restaurant eenvoudig je eigen maaltijd samenstellen. Kies voor een basisgerecht, vleesgerecht, groente en een eitje. Uiteraard kun je ook een vegetarische maaltijd samenstellen of kiezen voor een grotere portie.

Koken met passie

Toko Indo is ontstaan vanuit de liefde voor de Indonesische keuken. Om de kwaliteit van de traditionele gerechten zo hoog mogelijk te houden werkt Toko Indo dan ook alleen met verse producten. Van de lekkerste rendang tot overheerlijke smoor, alle gerechten worden in de keuken met passie en op traditionele wijze bereid.

Tekst loopt door onder de foto

Toko Indo Ridderhof

En wist je dat de eigenaar van de voormalige Indonesische toko Toko Padang in de keuken staat bij Toko Indo? Na 25 jaar gevestigd te zijn geweest in winkelcentrum De Herenhof heeft zij al haar kennis en recepten meegenomen naar Toko Indo om daar in een moderne toko de lekkerste traditionele Indonesische gerechten te bereiden.

Dineren, bestellen en afhalen

In het restaurant van Toko Indo geniet je van overheerlijke gerechten die vers worden klaargemaakt, of geniet lekker vanuit huis. Afhalen en bezorgen gaat namelijk eenvoudig online via de webshop. Liever telefonisch bestellen? Dan kan via 0172 - 24 43 33. De bestelling bezorgen ze gemiddeld binnen 30 tot 45 minuten. Een bestelling plaatsen voor een andere dag is ook mogelijk, handig voor feesten en partijen!

Kortingscode

Ben jij gek op lekkere, traditionele Indische gerechten? Dan is Toko Indo echt een aanrader. Om kennis te maken met Toko Indo kunnen lezers van Alphens.nl gebruik maken van de speciale kortingscode ALPHENS10. Daarmee kun je in april en mei 2022 met 10% korting online bestellen bij Toko Indo. Dat wordt smullen!

Toko Indo is gevestigd aan de buitenkant van winkelcentrum De Ridderhof in Alphen aan den Rijn op nummer 38, naast de Kwalitaria. Openingstijden: van dinsdag tot en met zaterdag van 12:00 tot 22:00 uur en op zondag van 12:00 tot 21:00 uur. Volg Toko Indo ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen!

Toko Indo Ridderhof


Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.