Josh Walet
Advertorial Horeca

De beste Indonesische toko van Alphen? Die vind je nu in De Ridderhof!

Alphen aan den Rijn is een nieuwe Indonesische toko rijker. Toko Indo is een moderne Indonesische toko met traditionele gerechten. In de keuken wordt met passie gekookt, en dat proef je. Het eten smaakt zó authentiek dat het lijkt of je echt in Indonesië bent.

Op 22 maart heeft Toko Indo de deuren geopend van het pand aan de buitenkant van winkelcentrum De Ridderhof, een moderne Indonesische toko met échte traditionele Indonesische gerechten. Bij Toko Indo kun je online of in het restaurant eenvoudig je eigen maaltijd samenstellen. Kies voor een basisgerecht, vleesgerecht, groente en een eitje. Uiteraard kun je ook een vegetarische maaltijd samenstellen of kiezen voor een grotere portie.

Koken met passie

Toko Indo is ontstaan vanuit de liefde voor de Indonesische keuken. Om de kwaliteit van de traditionele gerechten zo hoog mogelijk te houden werkt Toko Indo dan ook alleen met verse producten. Van de lekkerste rendang tot overheerlijke smoor, alle gerechten worden in de keuken met passie en op traditionele wijze bereid.

Tekst loopt door onder de foto

Toko Indo Ridderhof

En wist je dat de eigenaar van de voormalige Indonesische toko Toko Padang in de keuken staat bij Toko Indo? Na 25 jaar gevestigd te zijn geweest in winkelcentrum De Herenhof heeft zij al haar kennis en recepten meegenomen naar Toko Indo om daar in een moderne toko de lekkerste traditionele Indonesische gerechten te bereiden.

Dineren, bestellen en afhalen

In het restaurant van Toko Indo geniet je van overheerlijke gerechten die vers worden klaargemaakt, of geniet lekker vanuit huis. Afhalen en bezorgen gaat namelijk eenvoudig online via de webshop. Liever telefonisch bestellen? Dan kan via 0172 - 24 43 33. De bestelling bezorgen ze gemiddeld binnen 30 tot 45 minuten. Een bestelling plaatsen voor een andere dag is ook mogelijk, handig voor feesten en partijen!

Kortingscode

Ben jij gek op lekkere, traditionele Indische gerechten? Dan is Toko Indo echt een aanrader. Om kennis te maken met Toko Indo kunnen lezers van Alphens.nl gebruik maken van de speciale kortingscode ALPHENS10. Daarmee kun je in april en mei 2022 met 10% korting online bestellen bij Toko Indo. Dat wordt smullen!

Toko Indo is gevestigd aan de buitenkant van winkelcentrum De Ridderhof in Alphen aan den Rijn op nummer 38, naast de Kwalitaria. Openingstijden: van dinsdag tot en met zaterdag van 12:00 tot 22:00 uur en op zondag van 12:00 tot 21:00 uur. Volg Toko Indo ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen!

Toko Indo Ridderhof


Meer nieuws

Advertorial Milieu en duurzaamheid vandaag 15:11

Boodschappen doen zonder plastic? Doe mee met de Zero Waste Tour!

Binnenkort is weer de Week Zonder Afval. In dit kader worden op 4 juni Zero Waste Tours georganiseerd op 40 locaties in heel Nederland. Lokale gidsen laten dan zien bij welke winkels je verpakkingsvrij boodschappen kunt doen. Ook in Alphen aan den Rijn zijn twee tours gepland.

Limesjaar 2022 vandaag 12:35

ROMEINEN Cananefaten

Toen het Alphense fort Albaniana in de eerste eeuw werd gebouwd, woonden er heel weinig mensen in wat nu Zuid-Holland is. Later werden bewoners bekend onder de naam Cananefaten. Deze bevolkingsgroep bewoonde vooral het huidige Westland en mondjesmaat waren er een paar losse nederzettingen langs de kust.

Advertorial Kunst en Cultuur vandaag 11:27

Alles over de start van het nieuwe theaterseizoen

Het programma is klaar, de brochure wordt gedrukt en Castellum maakt zich op voor de verkoop van een nieuw en bruisend theaterseizoen. Er mag alvast verklapt worden dat Waylon, Peter Pannekoek en Van der Laan & Woe in 22/23 naar Castellum komen en er staat nog veel meer moois op stapel...

Werken vandaag 09:32

De nieuwste vacatures van week 20

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, vind je hier.