Josh Walet
Advertorial Horeca

De beste Indonesische toko van Alphen? Die vind je nu in De Ridderhof!

Alphen aan den Rijn is een nieuwe Indonesische toko rijker. Toko Indo is een moderne Indonesische toko met traditionele gerechten. In de keuken wordt met passie gekookt, en dat proef je. Het eten smaakt zó authentiek dat het lijkt of je echt in Indonesië bent.

Op 22 maart heeft Toko Indo de deuren geopend van het pand aan de buitenkant van winkelcentrum De Ridderhof, een moderne Indonesische toko met échte traditionele Indonesische gerechten. Bij Toko Indo kun je online of in het restaurant eenvoudig je eigen maaltijd samenstellen. Kies voor een basisgerecht, vleesgerecht, groente en een eitje. Uiteraard kun je ook een vegetarische maaltijd samenstellen of kiezen voor een grotere portie.

Koken met passie

Toko Indo is ontstaan vanuit de liefde voor de Indonesische keuken. Om de kwaliteit van de traditionele gerechten zo hoog mogelijk te houden werkt Toko Indo dan ook alleen met verse producten. Van de lekkerste rendang tot overheerlijke smoor, alle gerechten worden in de keuken met passie en op traditionele wijze bereid.

Tekst loopt door onder de foto

Toko Indo Ridderhof

En wist je dat de eigenaar van de voormalige Indonesische toko Toko Padang in de keuken staat bij Toko Indo? Na 25 jaar gevestigd te zijn geweest in winkelcentrum De Herenhof heeft zij al haar kennis en recepten meegenomen naar Toko Indo om daar in een moderne toko de lekkerste traditionele Indonesische gerechten te bereiden.

Dineren, bestellen en afhalen

In het restaurant van Toko Indo geniet je van overheerlijke gerechten die vers worden klaargemaakt, of geniet lekker vanuit huis. Afhalen en bezorgen gaat namelijk eenvoudig online via de webshop. Liever telefonisch bestellen? Dan kan via 0172 - 24 43 33. De bestelling bezorgen ze gemiddeld binnen 30 tot 45 minuten. Een bestelling plaatsen voor een andere dag is ook mogelijk, handig voor feesten en partijen!

Kortingscode

Ben jij gek op lekkere, traditionele Indische gerechten? Dan is Toko Indo echt een aanrader. Om kennis te maken met Toko Indo kunnen lezers van Alphens.nl gebruik maken van de speciale kortingscode ALPHENS10. Daarmee kun je in april en mei 2022 met 10% korting online bestellen bij Toko Indo. Dat wordt smullen!

Toko Indo is gevestigd aan de buitenkant van winkelcentrum De Ridderhof in Alphen aan den Rijn op nummer 38, naast de Kwalitaria. Openingstijden: van dinsdag tot en met zaterdag van 12:00 tot 22:00 uur en op zondag van 12:00 tot 21:00 uur. Volg Toko Indo ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen!

Toko Indo Ridderhof


Meer nieuws

Weekoverzicht gisteren 16:45

Alphens.nl weekoverzicht: het nieuws van week 21 samengevat

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van de zesde editie van de Alphense Avond4Daagse en de opbouw van het Zomerspektakel aan het meer tot aan een onveilige busluifel en een klemgereden bestuurder. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Advertorial Alphens Restaurantweek 2023 gisteren 14:53

Laatste kans: lever je bonnetje in en maak kans op een reis naar Jordanië

Deze maand vond de Alphens Restaurantweek plaats. Elf dagen lang kon je genieten van heerlijke meergangendiners voor een smakelijke prijs. Aan deze editie zat ook een avontuurlijke twist; met jouw etentje maak je namelijk kans op een reis. Lever nog snel je bonnetje in en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Kunst in Alphen gisteren 13:02

Kunst in Alphen: De zoektocht als vorm van belang

Wat staat er in Alphen aan den Rijn allemaal aan kunst? Om bewuster te worden van al het moois in Alphen zoekt Alphens het voor je uit: welke kunstenaar schuilt hierachter, wat is het verhaal erachter en waar is deze te zien?

Wonen en bouwen gisteren 11:17

Iedere woonruimte kan een Kamer met Aandacht worden

Weet jij nog dat je uit huis ging? Waarschijnlijk kreeg je hulp van je ouders, vrienden of familie en waren zij er als het even niet mee zat. Maar wat als je dat niet hebt?