Koppes Makelaardij
Advertorial Wonen en bouwen

De bouw van het fraaie project KROON VAN ALPHEN is in volle gang!

Op dit moment wordt er aan de Thorbeckestraat in het centrum van Alphen aan den Rijn hard gewerkt aan de realisatie van het project De Kroon, 11 prachtige stadvilla’s en 48 appartementen.

Op de bouwplaats is nu alleen nog een groot gapend gat te zien wat de parkeergarage onder de woningen gaat worden. Nog twee prachtige statige stadsvilla’s zoeken een nieuwe trotse eigenaar die zijn eigen stempel nog kan drukken op de woning met tuin aan het park aan het Aarkanaal en met ruim 227 m2 woonoppervlakte.

Tekst loopt door onder de afbeelding

Exterieur_entree_final (Large).jpg

Een werkkamer met tuinkamer op de begane grond en wonen op de eerste etage? Of liever veel slaapkamers en 2 badkamers? Kies maar! Er zijn nog slechts 2 stadsvilla’s te koop vanaf € 809.000 v.o.n. met een eigen parkeerplaats (1 of 2) en een eigen berging direct onder de woning in de ondergrondse parkeergarage. De bouw gaat voorspoedig en naar verwachting worden de woningen in de zomer van 2024 opgeleverd.

Lekker op zaterdag naar de markt, verse groente halen, een terrasje pakken voor een goede kop koffie of een gezellige lunch met vrienden, alles is op loopafstand van je nieuwe woning. Ook loop je zo naar de Zegerplas voor een ontspannen wandeling, maar denk ook aan een gezellig terrasje pakken of met de kids naar de kinderboerderij, het kan allemaal!

Wil je meer informatie ontvangen? Neem contact op met Koppes Makelaardij en ontvang de uitgebreide brochure.

Klik hier voor informatie >

De_Kroon_Exterieur_tuin_final (Large).jpg


Meer nieuws

Maatschappelijk gisteren 17:16

Wethouder neemt buurttuin symbolisch in gebruik

Tijdens de Burendag afgelopen zaterdag in ‘Het Kruispunt’ heeft wethouder Gert Jan Schotanus de buurttuin in gebruik genomen. Met de tuin wil ‘Het Kruispunt’ iets betekenen voor de wijk. Maar ze willen ook hun liefde voor de natuur laten zien.

Verkeer en vervoer gisteren 14:55

Extra drempel aangelegd in drukke Karel Doormanstraat

Veel geparkeerde auto’s, kinderen die afgezet worden bij het kinderdagverblijf en de speeltuin bezoeken. En vergeet het bouwverkeer niet. De Karel Doormanstraat in het Alphense Rode Dorp is op dit moment een drukke straat. Bewoners maken zich zorgen om de verkeersveiligheid.