Josh Walet

De dag dat Nederland tot stilstand kwam: Een terugblik op vier jaar geleden

Op 15 maart 2020 veranderde Nederland plotseling. De aankondiging van de eerste lockdown bracht een golf van onzekerheid. Straten werden verlaten, scholen sloten, en de horeca stond stil. Het was het begin van een tijdperk van isolatie en afstand.

De lockdown dwong iedereen tot aanpassing: scholen schakelden over op digitaal onderwijs, ouders jongleerden met werk en thuisonderwijs, en de horeca zocht naar overlevingsstrategieën. Maar te midden van de ontberingen ontstonden ook momenten van solidariteit en veerkracht.

Gelukkig, vier jaar later, kunnen we zeggen dat de coronacrisis voorbij is. De laatste lockdown is dit jaar dan gelukkig ook al weer 2 jaar geleden.  


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.