Kewodak
Advertorial Wonen en bouwen

De Dakmakers van Kewodak opnieuw gecertificeerd

Ook in 2021 blijft Kewodak | De Dakmakers garantie bieden voor kwaliteit dankzij het Vebidak lidmaatschap en het wederom toegekende Dakmerk-certificaat. Wat betekent dit in de praktijk?

Vebidak is de brancheorganisatie voor dakmakers. Ruim 175 bedrijven uit heel Nederland zijn bij de organisatie aangesloten. Leden voldoen aan alle criteria op het gebied van bedrijfsvoering, continuïteit en ondernemerschap. Mede via de ondersteuning van Vebidak blijven zij op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Veiligheidseisen

De branchevereniging onderhoudt tevens intensieve contacten met de Arbeidsinspectie. In het belang van de totale branche levert Vebidak op die manier een actieve bijdrage aan duidelijke en werkbare veiligheidseisen. Bij nieuwbouw, renovatie of herstel van dakbedekking is daarom aan te raden om een partij te zoeken die is aangesloten bij Vebidak.

Daarnaast beschikt Kewodak | De Dakmakers ook over een Dakmerk-certificaat. Dit keurmerk biedt klanten maximale zekerheid op het gebied van kwaliteit en garantie. De belangrijkste garantie is die op tien jaar waterdichtheid. Dakdekkers met een Dakmerk-keurmerk voldoen aan de strenge toelatingscriteria en zijn in het bezit van het zogeheten KOMO-procescertificaat BRL 4702. Dit houdt in dat hun projecten vóór aanvang technisch beoordeeld worden. In deze analyse wordt onder meer gekeken naar ontwerp, materiaalkeuze, systeem- en pakketopbouw en bevestiging.

Onaangekondigde inspecties

De kwaliteit van werken in uitvoering worden steekproefsgewijs, frequent en onaangekondigd op circa veertig inspectiepunten geïnspecteerd. Pas wanneer aan alle kwaliteitseisen is voldaan, geeft Dakmerk een garantiecertificaat af. De opdrachtgever is hiermee tien jaar lang verzekerd van een waterdicht dak. Blijft de dakdekker in gebreke, dan behoudt de opdrachtgever via het waarborgfonds zijn tien jaar waterdichtheidsgarantie.

Kewodakdakmakers.png


Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.