Bart Grietens
Advertorial Theater

De Dansers opent het nieuwe dansseizoen in Castellum

Ze staan op de voorkant van de brochure en trappen het dansseizoen van Theater Castellum af: De Dansers. Een gezelschap uit Utrecht dat bekendstaat om hun dansconcerten met energieke moderne dans en livemuziek. Op dinsdag 26 september komt de groep dansers en muzikanten naar Alphen aan den Rijn met hun nieuwste voorstelling ‘Hush’.

De cast van de succesvoorstelling ‘Shake Shake Shake’ (2019) vindt elkaar opnieuw, in het grensgebied tussen dansvoorstelling en popconcert. In ‘Hush’ zoekt De Dansers troost in dans en muziek. Dansers worden muzikanten, muzikanten worden dansers. De voorstelling wordt verteld door de volledige toewijding en aandacht die tussen de spelers leeft. Ze willen inspireren tot persoonlijke verbinding: een hand op je schouder, een tweede stem die met je meereist, waar je ook gaat. Een ritme waar je in kan leunen, zoals in een omhelzing. Juist in een samenleving waarin we steeds meer op schermpjes leven. De Dansers is voor iedereen die dénkt niet van dans te houden.

“De Dansers is een beweeglijke band vol rauwe danspoëten, een jonge groep die rockt, swingt, rolt, zingt, raast, zucht en rijmt.” – De Volkskrant

Tickets

De Dansers is op dinsdag 26 september (aanvang 20:30 uur) te zien in Alphen aan den Rijn. Kaarten voor dit bijzondere dansconcert zijn te koop via www.theatercastellum.nl.

Dance Crew

Met veel dansscholen in de omgeving van Alphen en een steeds groter wordend danspubliek, is het genre niet meer weg te denken uit het programma van Castellum. Het theater lanceerde vorig seizoen met succes de Dance Crew. Het hele jaar door komen er aanmeldingen binnen van enthousiaste leerlingen van de lokale dansscholen. Ook dit seizoen profiteren zij weer van kortingen en leuke extra’s, zoals workshops en warming-ups van de professionals. Meer informatie en aanmelden via www.theatercastellum.nl.


Meer nieuws

Horeca gisteren 16:28

Njoy opent haar deuren in de Hooftstraat!

Hoewel het een dag later was dan gepland, kon dat de feeststemming niet temperen. Op zaterdag 2 december opende Njoy voor het eerst haar deuren voor gasten!

Werken gisteren 09:36

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 48

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.  

Blog Opinie 1 dec. 2023 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving 1 dec. 2023 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.