Ingezonden

De datum voor de 14e editie van de Alphense Bruggenrun staat vast!

De datum voor de 14e editie van de Alphense Bruggenrun is definitief vastgesteld! Op donderdag 20 juni zal deze unieke hardloop- en wandeltocht plaatsvinden, waarbij deelnemers dwars door het oude centrum van Alphen zullen gaan. Daarnaast zullen ze een tal van bruggen moeten trotseren, wat zorgt voor de nodige hoogtemeters!

De Alphense Bruggenrun, een evenement voor zowel wandelaars als hardlopers, is een van de hoogtepunten van het Alphense sportjaar. Het biedt een gezellige en levendige sfeer, waarin elke deelnemer zijn eigen prestatie en tempo kan neerzetten. Het start- en finishpunt bevindt zich bij Hendrick's Pub, gelegen aan de Prins Hendrikstraat 119 in Alphen aan den Rijn. Na de sportieve inspanning kunnen de deelnemers genieten van een uitbundige afterparty.

Deelname aan de Bruggenrun is zoals altijd gratis. Meer informatie is beschikbaar op www.bruggenrun.nl.

De route voor de Alphense Bruggenrun:

420233146_716237907329966_4536829833255196038_n.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 12:49

Werkzaamheden Prins Bernhardlaan en Julianabrug starten morgen

Morgen beginnen de werkzaamheden aan de kruising van de Prins Bernhardlaan en de Willem de Zwijgerlaan. Vanaf 24 juni tot 23 augustus zal de kruising afgesloten zijn, vanwege de aanleg van een grote rioolbuis voor de afvoer van hemelwater. Hierdoor is de Julianabrug tijdelijk niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer.

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.