Sportontmoeting

De eerste halve week van de Sportontmoeting zit erop

Woensdag 12 juni begon de Sportontmoeting van dit jaar met dertien deelnemende Alphense sportverenigingen, twee meer dan in 2023. De commissie Sportontmoeting hoopt dat er volgend jaar nog meer verenigingen zullen deelnemen.

Tijdens de eerste dagen stonden zwemmen, beachvolleybal en darts op het programma. Het hoofddoel van de Sportontmoeting is kennismaken met verschillende sporten, sporters en verenigingen. Daarnaast was er ook sprake van gezonde competitie en veel sportiviteit. Momenteel staan ARC, Alphia en Tempo in de top drie, maar er rest nog een week vol sportieve uitdagingen.

Programma 

Vandaag, maandag 17 juni, worden de wedstrijden hervat. Deze week komen voetbal, petanque, tennis en de puzzelrit aan bod. De week wordt op vrijdag afgesloten met een verrassingsonderdeel, dit jaar in een lichte vorm zodat iedereen op tijd klaar is om de wedstrijd Nederland – Frankrijk te bekijken. Volgend jaar, bij de 45e editie, zal de commissie Sportontmoeting weer grootser uitpakken met het verrassingsonderdeel.

Er is dit jaar ook veel aandacht voor dit mooie evenement op sociale media. Volg de Sportontmoeting op Instagram en Facebook voor de laatste updates en foto's.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige vandaag 16:27

Alphenaar Lars voltooit historische Noordzee-oversteek op waterstofboot

Lars Wielinga (25) uit Alphen aan den Rijn heeft samen met het TU Delft Hydro Motion Team geschiedenis geschreven door op 11 juli 2024 als eerste met een volledig waterstof aangedreven boot de Noordzee over te steken van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk.  

Calamiteiten vandaag 13:37

Fietsster gewond bij aanrijding op de Noorderkeerkring

Zaterdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto op de Noorderkeerkring in Alphen aan den Rijn. Het ongeval vond plaats rond 12:00 uur en leidde tot een snelle inzet van de hulpdiensten, inclusief de traumahelikopter.  

Werken vandaag 12:09

Vacatureoverzicht week 28: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Overige gisteren 17:01

Remco Kouwenhoven van ProviderCheck deelt handige tips om te besparen op internet en sim-only abonnementen

In deze tijden waarin alles steeds duurder wordt, is het voor veel mensen een uitdaging om de maandelijkse uitgaven onder controle te houden. Vandaag spreken we met Remco Kouwenhoven, Alphenaar en medeoprichter van vergelijkingswebsite ProviderCheck. Hij geeft ons enkele waardevolle tips om te besparen op internet en sim only abonnementen. We zitten met hem aan de koffie om te horen welke adviezen hij voor zijn dorpsgenoten heeft.