De Fantasie Compagnie
Advertorial Kinderen

De Fantasie Compagnie bestaat 5 jaar en dat vieren ze met jou

De Alphense stichting de Fantasie Compagnie viert dit jaar haar 5 jarig jubileum! Wat in 2017 startte met een droom, is uitgegroeid tot een levendige stichting die nog steeds aan het uitbreiden is.

De afgelopen jaren ontwikkelde de compagnie onder andere de Halloweenoptocht door het Alphense centrum tot wat het nu is, organiseerde het in coronatijd uiteenlopende activiteiten binnen de regels voor kinderen, zette men zich in voor minderbedeelde gezinnen via "Een Sint voor Ieder Kind" acties en produceerde ze De Grote Sinterklaas Show in theater Castellum en in het circus. "We zijn gelukkig nog lang niet klaar met organiseren", laat Jeroen de Nie, voorzitter van de Fantasie Compagnie, weten. "We zien nog genoeg mooie, creatieve projecten waar we ons graag op willen storten".

Op 10 september 2022 viert de Fantasie Compagnie dit lustrum graag met iedereen. Dit wordt gedaan met een fabeltastisch Kidsfestival. Vol activiteiten die passen bij waar de compagnie voor staat, meet en greets met karakters, leuke spellen en nog veel meer! Meer informatie is te vinden op de website van de Fantasie Compagnie.


Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:06

Geen last meer van warme nachten

Dit weekend kunnen de temperaturen oplopen tot 30 graden. Zie je er ook zo tegen op? Die warme zomernachten… Bloedheet in bed en zwetend wakker worden. Gelukkig kan dat anders! Met Dutch Dream Slaapcomfort kom je goed voorbereid de warme zomernachten door.

Gemeente gisteren 15:59

Gemeente onderzoekt ondermijning in buitengebied

In augustus 2022 heeft de Gemeente een onderzoek gestart naar ondermijning in het buitengebied. Dit onderzoek, waarbij 198 adressen zijn bezocht, is onlangs afgerond.