De Fantasie Compagnie
Advertorial Kinderen

De Fantasie Compagnie bestaat 5 jaar en dat vieren ze met jou

De Alphense stichting de Fantasie Compagnie viert dit jaar haar 5 jarig jubileum! Wat in 2017 startte met een droom, is uitgegroeid tot een levendige stichting die nog steeds aan het uitbreiden is.

De afgelopen jaren ontwikkelde de compagnie onder andere de Halloweenoptocht door het Alphense centrum tot wat het nu is, organiseerde het in coronatijd uiteenlopende activiteiten binnen de regels voor kinderen, zette men zich in voor minderbedeelde gezinnen via "Een Sint voor Ieder Kind" acties en produceerde ze De Grote Sinterklaas Show in theater Castellum en in het circus. "We zijn gelukkig nog lang niet klaar met organiseren", laat Jeroen de Nie, voorzitter van de Fantasie Compagnie, weten. "We zien nog genoeg mooie, creatieve projecten waar we ons graag op willen storten".

Op 10 september 2022 viert de Fantasie Compagnie dit lustrum graag met iedereen. Dit wordt gedaan met een fabeltastisch Kidsfestival. Vol activiteiten die passen bij waar de compagnie voor staat, meet en greets met karakters, leuke spellen en nog veel meer! Meer informatie is te vinden op de website van de Fantasie Compagnie.


Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.