STA-ART

De galerie van STA-ART gaat verhuizen

Met ingang van vrijdag 25 oktober zal Galerie Alphen Art (STA-ART) in de Aarhof te vinden zijn in het pand waar Halfords voorheen was gevestigd.   

Sinds 2,5 jaar is de galerie gevestigd midden in het winkelcentrum, waar het kunstenaarscollectief de locatie als expositieruimte heeft kunnen gebruiken. De eigenaren van de Aarhof hebben de huidige locatie als een pop up plek in het winkelcentrum aangeboden aan STA-ART. Omdat er nu een nieuwe huurder is gevonden, krijgt STA-ART de mogelijkheid om te verhuizen naar de leegstaande ruimte waar Halfords voorheen was gevestigd.

“Voor ons is deze locatie aan de Aarkade heel mooi. Hierdoor is een deel van de kunstwerken ook van buitenaf zichtbaar”, vertelt het bestuur van STA-ART. Ook deze locatie is tijdelijk totdat er een nieuwe bestemming wordt gevonden voor het oude Halfordspand.

De kunstenaars en vrijwilligers van STA-ART zullen het nieuwe pand de komende weken geschikt maken als expositie ruimte. Vanaf 25 oktober zal de nieuwe expositie in deze ruimte te zien zijn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 20:02

Geen valse beloftes meer voor de Molukse gemeenschap

Op 10 oktober jl. vond op het Gemeentehuis Alphen aan den Rijn de commissiebehandeling met betrekking tot het sociaal en maatschappelijk domein plaats inzake het voorstel van het college aan de raad over de 2e fase van de herijking dorps- en buurthuizen.  

Gemeente vandaag 17:51

Nieuwe aanpak tegen Japanse Duizendknoop

Gemeente Alphen aan den Rijn start een proef met een nieuwe bestrijdingsmethode voor Japanse duizendknoop. Het gaat om een elektrische onkruidbestrijder die heel gericht onkruid aanpakt.

Politiek vandaag 17:23

Pilot met vast team voor groenbeheer per dorp of buurt

Gemeente Alphen aan den Rijn voert een pilot uit om met een vast team een buurt of dorp te onderhouden. Dezelfde groenmedewerkers werken een aantal dagen per week op dezelfde locatie. Daardoor kan een buurt de prioriteiten zelf bepalen.

Advertorial Horeca vandaag 16:54

Speciaalbieren voor het uitkiezen bij De Bierentuin

Alphen aan den Rijn is een bierentuin rijker. In de Hooftstraat is sinds kort De Bierentuin gevestigd, een plek waar de speciaalbieren vol in het zicht staan en eigenaar Willem Peter altijd in is voor een praatje.  

Horeca vandaag 16:15

Restaurantweek: Bowling Alphen

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Deze keer zetten we Bowling Alphen in de schijnwerpers.