STA-ART

De galerie van STA-ART gaat verhuizen

Met ingang van vrijdag 25 oktober zal Galerie Alphen Art (STA-ART) in de Aarhof te vinden zijn in het pand waar Halfords voorheen was gevestigd.   

Sinds 2,5 jaar is de galerie gevestigd midden in het winkelcentrum, waar het kunstenaarscollectief de locatie als expositieruimte heeft kunnen gebruiken. De eigenaren van de Aarhof hebben de huidige locatie als een pop up plek in het winkelcentrum aangeboden aan STA-ART. Omdat er nu een nieuwe huurder is gevonden, krijgt STA-ART de mogelijkheid om te verhuizen naar de leegstaande ruimte waar Halfords voorheen was gevestigd.

“Voor ons is deze locatie aan de Aarkade heel mooi. Hierdoor is een deel van de kunstwerken ook van buitenaf zichtbaar”, vertelt het bestuur van STA-ART. Ook deze locatie is tijdelijk totdat er een nieuwe bestemming wordt gevonden voor het oude Halfordspand.

De kunstenaars en vrijwilligers van STA-ART zullen het nieuwe pand de komende weken geschikt maken als expositie ruimte. Vanaf 25 oktober zal de nieuwe expositie in deze ruimte te zien zijn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek gisteren 15:04

Een nieuw meergangen keuzemenu van Restaurant ’t Haasje

De afgelopen weken heeft Restaurant ’t Haasje niet stilgezeten. Ze zijn een bezorgservice gestart om hun gasten ook thuis te kunnen laten genieten van de lekkerste gerechten. Deze week hebben ze een nieuw meergangen keuzemenu samengesteld.

Natuur en recreatie gisteren 14:02

Eerste flamingo ei gelegd in Avifauna

In Vogelpark Avifauna is het eerste flamingo ei van dit seizoen gelegd. En vanaf volgend weekend kun je de flamingo's en alle andere vogels zelf weer bewonderen in het vogelpark!

Calamiteiten gisteren 12:58

Brand op terrein van Suez

Op zondagochtend 24 mei rukte de brandweer uit voor een melding van een gebouwbrand aan de Steekterweg in Alphen. Het gaat mogelijk om een container die in brand staat. 

Romeinen gisteren 12:00

ROMEINEN Badhuis

Buiten de muren van het Romeinse castellum in het Alphense Stadshart lag een badhuis. Dit stenen badhuis is aan het eind van de tweede of het begin van de derde eeuw gebouwd, dus rond het jaar 200. De resten liggen onder het voormalige CBK-gebouw naast de Adventskerk.

Advertorial Werken gisteren 09:53

Werken bij GoedOpOrde.nl, iets voor jou?

Werken in de financiële wereld suf en stoffig? Niet bij GoedOpOrde.nl! Met een jong en gemotiveerd team van financieel professionals ondersteunen zij ondernemers zo optimaal mogelijk in Alphen aan den Rijn.

Advertorial Coronavirus in Alphen 23 mei 2020 16:05

Allround Boxing bouwt corona-proof buiten gym

De Alphense boksschool Allround Boxing wacht niet tot 1 september en bouwt een corona-proof buiten gym. Niet alleen hun leden, maar alle alphenaren worden uitgedaagd om zich uit te komen leven op hun bokszakken. In een filmpje geeft Allround Boxing een rondleiding door de gym en vertellen ze hoe en waarom zij dit doen.