STA-ART

De galerie van STA-ART gaat verhuizen

Met ingang van vrijdag 25 oktober zal Galerie Alphen Art (STA-ART) in de Aarhof te vinden zijn in het pand waar Halfords voorheen was gevestigd.   

Sinds 2,5 jaar is de galerie gevestigd midden in het winkelcentrum, waar het kunstenaarscollectief de locatie als expositieruimte heeft kunnen gebruiken. De eigenaren van de Aarhof hebben de huidige locatie als een pop up plek in het winkelcentrum aangeboden aan STA-ART. Omdat er nu een nieuwe huurder is gevonden, krijgt STA-ART de mogelijkheid om te verhuizen naar de leegstaande ruimte waar Halfords voorheen was gevestigd.

“Voor ons is deze locatie aan de Aarkade heel mooi. Hierdoor is een deel van de kunstwerken ook van buitenaf zichtbaar”, vertelt het bestuur van STA-ART. Ook deze locatie is tijdelijk totdat er een nieuwe bestemming wordt gevonden voor het oude Halfordspand.

De kunstenaars en vrijwilligers van STA-ART zullen het nieuwe pand de komende weken geschikt maken als expositie ruimte. Vanaf 25 oktober zal de nieuwe expositie in deze ruimte te zien zijn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 11:06

Ernstig ongeval Amerikalaan

Er heeft een ernstige aanrijding plaatsgevonden op de Amerikalaan. Een vrouw (voetganger) is hierbij geschept door een personenauto.

Verkeer en vervoer gisteren 10:32

Nieuwe dienstregeling: wat zijn de gevolgen voor Alphen?

Vandaag, op zondag 15 december, is de nieuwe dienstregeling ingegaan. Niet alleen NS, maar ook Arriva voert wijzigingen door, onder andere om beter aan te sluiten op de nieuwe dienstregeling van NS. Wat betekent de nieuwe dienstregeling voor Alphen aan den Rijn?

Politiek 14 dec. 2019 15:29

Afvalstoffenheffing stijgt fors in Alphen aan den Rijn

De gemeentelijke afvalstoffenheffing gaat komend jaar met 9 procent omhoog. Ook in 2021 en 2022 zal dit ongeveer het geval zijn. Wethouder Kees van Velzen (financiën) kiest voor een verhoging in drie termijnen in plaats van een zeer forse verhoging in één keer.

Politiek 14 dec. 2019 15:16

Magneetvissen verboden in hele gemeente

Gemeente Alphen aan den Rijn verbiedt het populaire magneetvissen. Deze hobby is te gevaarlijk, zo meldt burgemeester Liesbeth Spies. Het risico bestaat dat wapens of munitie worden opgevist die recent zijn en niet uit de Tweede Wereldoorlog.

Evenementen 14 dec. 2019 12:46

Ontmoet de Kerstman bij Winkelcentrum de Baronie

Op zaterdag 21 december van 13:00 tot 16:00 uur kun je bij Winkelcentrum de Baronie de Kerstman ontmoeten. De Kerstman verwelkomt iedereen om een foto met hem te maken en hij deelt heerlijke chocoladekransjes van Martinez Chocolatier uit!