Advertorial Horeca

De gezelligste lunchroom van Alphen op donderdag

Iedere donderdag is de gezelligste lunchroom van Alphen aan den Rijn geopend. In buurthuis AquaRijn maken de cliënten van Gemiva de lekkerste lunches voor je klaar. Een soep en een heerlijk broodje samen voor slechts € 3,50 per persoon!

Aankomende maand staat het volgende op het menu:

  • 1 september: Tomatensoep + broodje tonijnsalade  
  • 8 september: Pastinaak/ kerrie soep+ broodje gezond  
  • 15 september: Groentesoep + broodje hamburger  
  • 22 september: Courgettesoep + broodje zalm 

Je kunt komen lunchen tussen 12:00 en 13:30 uur. In verband met de inkoop van producten is vooraf reserveren nodig. Bel of app 06 15478140 en maak een afspraak.

Kosten: € 3,50 
Locatie: Buurthuis AquaRijn, gevestigd in zwembad AquaRijn (Cantharel 10) 

Gemiva is er voor mensen met een handicap, chronische ziekte of andere beperking. Voor meer informatie, kijk op buurthuisaquarijn.nl en volg Buurthuis AquaRijn op Facebook.


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.