La Bodega '87
Advertorial Winkels

De grote kerstproeverij bij wijnwinkel La Bodega ‘87

De feestdagen komen er weer aan! Heb jij al nagedacht over het kerstmenu? Bij die heerlijke gerechten horen natuurlijk ook passende wijnen. Kom op zondag 12 december naar de grote kerstproeverij bij La Bodega ’87 en ontdek de perfecte wijnen voor bij jouw kerstdiner!

Proef ruim 30 verschillende wijnen

Tijdens de kerstproeverij krijg je de kans om ruim 30 wijnen te proeven. Bij verschillende proeftafels staan de wijnkenners van La Bodega '87 klaar om je van alles uit te leggen over de wijnen. De proeverij is gericht op de feestdagen en koude winterdagen dus er komen volle, krachtige rode en witte wijnen aan bod. De wijnkenners vertellen je over de verschillen, waar de wijnen bij passen en van welke wijnmaker de wijnen komen. Nog geen idee voor het kerstdiner? De wijnkenners geven je goede wijnspijs combinaties zodat jij een fantastisch diner neer kunt zetten met de feestdagen.

Zondag 12 december

De grote kerstproeverij vindt zondag 12 december plaats in de wijnwinkel van La Bodega ’87 aan de Raadhuisstraat 410. De entree bedraagt € 15 per persoon. Wil je graag deelnemen aan de proeverij? Reserveer dan een plekje door een mail te sturen naar info@labodega87.nl of loop even langs in de winkel.

La Bodega ’87 is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. De wijnbar is geopend op vrijdag en zaterdag van 16:00 – 00:00 uur. Je vindt de wijnwinkel en wijnbar op de Raadhuisstraat 410.

Meer weten over wijn en op de hoogte blijven van alles rondom La Bodega ’87? Volg de wijnwinkel en wijnbar op Facebook en Instagram. Online wijn kopen? Bekijk het assortiment op labodega87.nl.


Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 16:49

Brasserie De Alphense Burgemeester opent haar vernieuwde deuren na grote make-over

Na anderhalve week van hard werken en een intensief verbouwen, is het moment eindelijk daar: Brasserie De Alphense Burgemeester onthult haar gloednieuwe uitstraling. Het restaurant, gevestigd in de Julianastraat, heeft een complete make-over ondergaan, van boven tot beneden. Ze openden gisteravond 27 februari om 17:00 haar deuren.

Horeca gisteren 15:34

Restaurant De Lelie staat na ruim 30 jaar te koop

In 1994 opende Alphenaar Alex van der Linden, samen met zijn compagnon Bart van Leeuwen, de deuren van Restaurant De Lelie, gelegen naast het Europapark. Wat ooit begon als een bescheiden theehuis, groeide al snel uit tot een volwaardig restaurant, geliefd bij velen in de regio. Na ruim 33 jaar zijn de twee eigenaren klaar om het stokje door te geven aan de opvolger. 

20 van Alphen gisteren 14:21

Ontdek de FunRun: een avond vol plezier vóór de 20 van Alphen!

Ben je op zondag 3 maart verhinderd en kun je niet meedoen aan de 20 van Alphen? Of zoek je gewoon een leuke opwarmer voor het grote evenement? Voor het eerst in de geschiedenis van de 20 van Alphen wordt er een speciaal event georganiseerd op de avond voorafgaand aan de hoofdwedstrijd: de FunRun. 

Advertorial Overige gisteren 13:05

Buurthuis AquaRijn heeft lentekriebels

Buurtband Ridderveld is in oprichting. Elke donderdag vanaf 7 maart, 15:30 tot 17:00 uur is er een repetitie. De Buurtband zoekt nog leden. Muzikale ervaring is niet nodig maar mensen die al een instrument spelen en meenemen zijn ook zeer welkom. Al op woensdag 15 mei kan de band voor het eerst optreden: op het wijkfeest Ridderveld. Meedoen? Geef je nu op of kom gewoon even kijken bij een repetitie.

Calamiteiten gisteren 12:57

Wasdroger vliegt in brand in de Quadriviumlaan

Op woensdagmiddag is er een wasdroger in brand gevlogen in de Quadriviumlaan in Alphen aan den Rijn. Dankzij een snelle reactie van de bewoner en behulpzame werklui in de straat werd een grotere brand voorkomen.

Politie en handhaving gisteren 11:52

Man gearresteerd met pepperspray en vleesmes op de N11

Afgelopen weekend kwam de Alphense politie in actie na een melding over een man die op de N11 zou lopen. Toen de agenten ter plaatse kwamen troffen ze voertuig zonder bestuurder aan.