THe GSM Store
Advertorial Winkels

De hele maand augustus een gratis telefoonkoord ter waarde van € 9,95 bij The GSM Store

De hele maand augustus geeft de The GSM Store een telefoonkoord ter waarde van € 9,95 cadeau. Dit doen ze bij de eerste honderd bezoekers die kunnen aantonen dat ze de Facebook- en Instagram-pagina van The GSM Store zijn gaan volgen in de maand augustus.

Je zult denken is dat alles? Jazeker, je hoeft geen reparatie te laten uitvoeren of een accessoires te kopen. Het enige wat je hoeft te doen is de Facebook- en Instagram-pagina van The GSM Store te liken en te volgen.

The GSM Store

The GSM Store gevestigd op de van Boetzelaerstraat 9 te Alphen aan den Rijn is al jaren het gezicht voor reparaties aan Smartphones, Tablets, Laptops en Macbooks. Het team van de The GSM Store staat dagelijks gereed in hun mooie showroom om je van dienst te zijn.

Waarom kiezen voor The GSM Store?

  • Gecertificeerde monteurs
  • Alle reparaties aan Smartphones, Tablets, Laptops en Macbooks
  • In- en verkoop gebruikte toestellen & tablets
  • Ruim twintig jaar reparatie ervaring
  • Winkel met showroom
  • Anderhalf uur gratis parkeren tijdens uw reparatie
  • Aangesloten bij Techniek Nederland

Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken vandaag 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk vandaag 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film vandaag 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement gisteren 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.

Werkzaamheden Raadhuisstraat gisteren 15:12

Werkzaamheden en bereikbaarheid Raadhuisstraat

Deze week zijn de werkzaamheden aan de aanleg van de riolering en het straatwerk in de Raadhuisstraat verdergegaan. Het nieuwe straatwerk is inmiddels volledig vernieuwd van gevel tot gevel tot aan Dirty Harry Tattoos. Lees hieronder een overzicht van de werkzaamheden die volgende week (week 26) zullen plaatsvinden: