Castellum
Advertorial Documentaire

De ijzingwekkende documentaire Navalny, alleen dit weekend te zien bij Castellum!

Een verbijsterende, must-see documentaire over Navalny’s strijd tegen het autoritaire regime. Alléén dit weekend te zien bij Castellum. Lees hieronder meer informatie en bestel je tickets snel!

In deze documentaire wordt de Russische oppositieleider Alexej Navalny gevolgd nadat hij in 2020 een moordaanslag overleefde door vergiftiging met een dodelijk zenuwgas in Siberië. Tijdens zijn maandenlange herstel deed hij schokkende ontdekkingen over de aanslag op zijn leven en besloot hij terug te keren naar Rusland.

Regisseur Daniel Roher had het geluk precies op het goede moment met zijn camerateam ter plekke te zijn. Hij is erbij als Navalny herstelt, samen met zijn vrouw en dochter in Duitsland en treft hem op zijn kwetsbaarste en tegelijkertijd meest rustige moment. Het levert intieme momenten op met deze bijzondere en volhardende familie. De documentaire is een must-see om inzicht te krijgen in het hoofd van de moedige en charismatische oppositieleider, die tot voor kort gevangen zat in een Russisch strafkamp. Donderdag 16 februari werd bekendgemaakt dat Navalny is overleden in dit strafkamp.

Een film met staande ovaties op alle festivals en de snelst uitverkochte openingsfilm van Movies That Matter ooit. Wees er snel bij, bestel je tickets hier.

Bekijk hier de trailer.

Tickets

Navalny speelt op vrijdag 23 februari en zaterdag 24 februari in Castellum. Kaarten zijn te koop via www.castellum.nl of aan de theaterkassa (di t/m za: 12:00 - 14:00 uur).


Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:47

Koningskermis: dit zijn de openingstijden

Koningsdag is in optocht en dat betekent dat de kermis weer wordt opgebouwd! Van dinsdag 23 tot en met zondag 28 april 2024 is er weer een Koningskermis in het Europapark en aan de Evenaar.

Blog Opinie 20 apr. 2024 18:54

MINERVA Doorgeslagen samenleving

Van de week was er een grote AI-bijeenkomst, want Alphen aan den Rijn moet de eerste AI-gemeente worden van heel Nederland. Het doel is om artificial intelligence (AI) een prominente plek te geven in de gemeente. Op zichzelf is het altijd een loffelijk streven om de eerste te worden, maar of dat met AI moet?

Advertorial Voorstelling 20 apr. 2024 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Evenementen 20 apr. 2024 14:07

Dit is er in Alphen aan den Rijn te doen op Koningsdag

Op 27 april viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat er te doen is? Lees snel verder!