Josh Walet
Blog Opinie

De indelingen voor de competitie zijn bekend

Na de Hoofdklassen heeft de KNVB nu ook de indelingen van de overige klassen bekend gemaakt. Dit zijn ze.

3A: Alphia, Aarlanderveen, Be Fair, Blauw Zwart, DWO, Gouda, Lugdunum, Nieuwkoop, FC Oegstgeest, CVC Reeuwijk, Sporting Leiden, TAVV, VVC, VVSB.

4B: Alphense Boys, Bodegraven, Kamerik, Linschoten, NSV’46, Rohda’76, SCH’44, Siveo’60, Sportief, VEP, WDS, Woerden, Zevenhoven, Zwammerdam.

Zondag 3A: Alphen, FC Aalsmeer, DHL, Madestein, Nicolaas Boys, ODB, RKDES, SEP, Sporting Leiden, Stompwijk, SVH, Voorschoten’97, WIK, WVC.

Niet al te veel verrassingen dus, zoals de KNVB al had aangekondigd. Bij A.V.V. zal men wel blij zijn. De club was enkele jaren achtereen ingedeeld in een oninteressante klasse met voornamelijk Haagse en Rotterdamse verenigingen, die amper publiek meebrengen en waar het bestuur nauwelijks of niet ontvangen werd. Eindelijk mag Alphen weer eens in een serieuze competitie aan de bak.

De competitie in deze klassen begint in het weekeinde van 19/20 september. Op 22 augustus oefenen ARC en Alphense Boys op sportpark Zegersloot tegen elkaar.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen vandaag 11:59

ROMEINEN Graan

In de eerste periode van het Romeinse castellum Albaniana moet het leger voor haar eigen voedsel zorgen. En dat is niet gemakkelijk. In de regio zijn op de hoger gelegen gronden wel ijzertijdboerderijen, maar de bewoners zijn zelfvoorzienend. De villa's, grote Romeinse productieboerderijen, ontbreken.

Cultuur vandaag 10:43

Alphense leerlingen primair onderwijs verzekerd van kunst- en cultuureducatie

Het kunst en cultuurprogramma primair onderwijs voor 2021-2022 is gepresenteerd. Acht schoolorganisaties en Fonds Alphen hebben al drie keer een convenant met de stichting Het Cultuurpalet afgesloten. Zo wordt er gegarandeerd voor alle groepen (7200 leerlingen en 36 basisscholen) een aanbod gecreëerd.

Maatschappelijk gisteren 17:41

Pilot voor toezicht houden bij Zegerplas deze zomer van start

In de zomer zoeken veel Alphenaren de verkoeling op, waarvoor de Zegerplas een populaire plek is. Bij drukte zit een ongeluk in een klein hoekje. Om dit te voorkomen, gaan vrijwilligers van de Alphense Reddingsbrigade in de zomermaanden als proef toezicht houden bij de Zegerplas.