Josh Walet
Blog Opinie

De indelingen voor de competitie zijn bekend

Na de Hoofdklassen heeft de KNVB nu ook de indelingen van de overige klassen bekend gemaakt. Dit zijn ze.

3A: Alphia, Aarlanderveen, Be Fair, Blauw Zwart, DWO, Gouda, Lugdunum, Nieuwkoop, FC Oegstgeest, CVC Reeuwijk, Sporting Leiden, TAVV, VVC, VVSB.

4B: Alphense Boys, Bodegraven, Kamerik, Linschoten, NSV’46, Rohda’76, SCH’44, Siveo’60, Sportief, VEP, WDS, Woerden, Zevenhoven, Zwammerdam.

Zondag 3A: Alphen, FC Aalsmeer, DHL, Madestein, Nicolaas Boys, ODB, RKDES, SEP, Sporting Leiden, Stompwijk, SVH, Voorschoten’97, WIK, WVC.

Niet al te veel verrassingen dus, zoals de KNVB al had aangekondigd. Bij A.V.V. zal men wel blij zijn. De club was enkele jaren achtereen ingedeeld in een oninteressante klasse met voornamelijk Haagse en Rotterdamse verenigingen, die amper publiek meebrengen en waar het bestuur nauwelijks of niet ontvangen werd. Eindelijk mag Alphen weer eens in een serieuze competitie aan de bak.

De competitie in deze klassen begint in het weekeinde van 19/20 september. Op 22 augustus oefenen ARC en Alphense Boys op sportpark Zegersloot tegen elkaar.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 20:26

Dementerende man vermist vanaf Zonnedauw

Een dementerende man van 67 jaar is sinds woensdagavond 18:30 uur vermist. Hij is vertrokken vanaf de Zonnedauw in Alphen. De politie spreekt van een urgente vermissing. 

Alphens Restaurantweek gisteren 19:04

Alphens Restaurantweek: oergezellig dineren bij Alle Hens

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Dit keer de beurt aan Alle Hens.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 16:11

Kraak de codes en ontsnap op tijd!

Dinsdag 18 augustus en donderdag 20 augustus organiseert Alphen Beweegt in samenwerking met V.V. Alphia, BGC Floreant en JOGG een echte Escape Room. Geheel gratis en geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Horeca gisteren 15:25

Geen langere openingstijden voor terrassen tijdens coronacrisis

Tot ’s avonds laat een drankje drinken op het terras. Met deze warme temperaturen klinkt dat heel aantrekkelijk, maar op het terras zitten is in Alphen in veel gevallen na 23:00 uur helaas niet toegestaan. En daar komt voorlopig ook geen verandering in.