Alphens EV

De jaarmarkt komt er weer aan!

Op woensdag 18 september vindt de Jaarmarkt plaats in Alphen. Ondanks dat het programma nog niet compleet is, zijn enkele acts al bekend.  

Rijnplein
Op het Rijnplein treden De Kreunende Sluisdeuren tweemaal op, van 12:00 tot 12:30 uur en van 12:45 tot 13:15 uur. Van 13:30 tot 15:00 uur zijn er previews te zien van het aankomend theaterseizoen in Theater Castellum. Zo is er een preview te zien van sprookjesmusical Doornroosje, waarbij de rol van Doornroosje gespeeld wordt door Sita Vermeulen. Deze musical is leuk voor jong en oud! Daarnaast komt Jim van der Zee langs om een preview te laten zien van zijn show ‘Starting the Engine’. Naast covers zal Van der Zee ook zijn eigen werk laten horen. Na afloop is er de mogelijkheid voor een Meet & Greet met Vermeulen en Van der Zee. Aansluitend treden De Wannebiezz op, van 15:00 tot 17:00 uur. De Wannebiezz zullen met hun Nederlandstalige liedjes ongetwijfeld voor een feestje zorgen. Tussen 16:00 en 17:00 uur vergezelt Marco de Hollander De Wannebiezz op het podium.

Thorbeckeplein
Ook op het Thorbeckeplein is muzikaal vertier. Zo treedt Rockadile van 11:00 tot 14:00 uur op. Deze band maakt authentieke Rock & Roll / Rockabilly muziek, met af en toe een uitstapje richting Country. Van 15:00 tot 18:00 treedt De Bende op. Hier kunt u genieten van akoestische feestmuziek met veel energie.

Hemaplein
Op het Hemaplein treedt Jacky Meets Kiers op van 12:00 tot 16:00 uur. Hier is een heerlijk swingende afwisseling te horen van jazz & blues classics tot recente hits.

Burgemeester Visserpark
In het Burgemeester Visserpark is vanaf 10:00 uur een mega stormbaan te vinden. De stormbaan is gratis en is maar liefst 21 meter lang! Ook zijn er de hele dag gratis workshops te volgen. Zo is er een te gekke circusworkshop van Circus Movimento en verzorgt Maya4kidsparties knutselworkshops. Professioneel trial rider Patrick Smit zal van 10:00 tot 16:00 uur spectaculair Mountainbike Trials verzorgen. Smit geeft al jaren mountainbike trials in binnen- en buitenland. Aansluitend zal Smit mountainbike clinics geven voor kinderen.

Het Paradijsplein
De zes-koppige coverband The Faculty zal van 12:00 tot 16:00 uur optreden op het Paradijsplein. The Faculty is de oorspronkelijke houseband van de Universiteit van Amsterdam.

Het volledige programma van de Jaarmarkt volgt later.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen gisteren 17:29

Corona-proof naar school: de middelbare scholen zijn weer open

Uitgestippelde looproutes, pauzes in lokalen, kleine klassen en ‘terugkomdagen’. Er ging veel voorbereiding aan vooraf, maar de middelbare scholen in Alphen zijn er helemaal klaar voor om weer leerlingen te ontvangen.  

Natuur en recreatie gisteren 16:49

Babynieuws vanuit Avifauna

Hoera! Afgelopen weekend zijn er vier vogels geboren in Vogelpark Avifauna. De jonge dieren kun je bewonderen in de Tropenhal.

Politiek gisteren 15:58

Alphen wil regionale invulling Klimaatakkoord iets scherper

De gemeente Alphen aan den Rijn is het eens met de Regionale Energie Strategie (RES) van de Regio Holland Rijnland. Toch willen zowel burgemeester en wethouders als de politieke partijen een aantal aanscherpingen.

Calamiteiten gisteren 14:39

Fietser zwaargewond na aanrijding

Op de Burgemeester Bruins Slotsingel in Alphen heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een fietser is hierbij zwaargewond geraakt.