Alphens EV

De jaarmarkt komt er weer aan!

Op woensdag 18 september vindt de Jaarmarkt plaats in Alphen. Ondanks dat het programma nog niet compleet is, zijn enkele acts al bekend.  

Rijnplein
Op het Rijnplein treden De Kreunende Sluisdeuren tweemaal op, van 12:00 tot 12:30 uur en van 12:45 tot 13:15 uur. Van 13:30 tot 15:00 uur zijn er previews te zien van het aankomend theaterseizoen in Theater Castellum. Zo is er een preview te zien van sprookjesmusical Doornroosje, waarbij de rol van Doornroosje gespeeld wordt door Sita Vermeulen. Deze musical is leuk voor jong en oud! Daarnaast komt Jim van der Zee langs om een preview te laten zien van zijn show ‘Starting the Engine’. Naast covers zal Van der Zee ook zijn eigen werk laten horen. Na afloop is er de mogelijkheid voor een Meet & Greet met Vermeulen en Van der Zee. Aansluitend treden De Wannebiezz op, van 15:00 tot 17:00 uur. De Wannebiezz zullen met hun Nederlandstalige liedjes ongetwijfeld voor een feestje zorgen. Tussen 16:00 en 17:00 uur vergezelt Marco de Hollander De Wannebiezz op het podium.

Thorbeckeplein
Ook op het Thorbeckeplein is muzikaal vertier. Zo treedt Rockadile van 11:00 tot 14:00 uur op. Deze band maakt authentieke Rock & Roll / Rockabilly muziek, met af en toe een uitstapje richting Country. Van 15:00 tot 18:00 treedt De Bende op. Hier kunt u genieten van akoestische feestmuziek met veel energie.

Hemaplein
Op het Hemaplein treedt Jacky Meets Kiers op van 12:00 tot 16:00 uur. Hier is een heerlijk swingende afwisseling te horen van jazz & blues classics tot recente hits.

Burgemeester Visserpark
In het Burgemeester Visserpark is vanaf 10:00 uur een mega stormbaan te vinden. De stormbaan is gratis en is maar liefst 21 meter lang! Ook zijn er de hele dag gratis workshops te volgen. Zo is er een te gekke circusworkshop van Circus Movimento en verzorgt Maya4kidsparties knutselworkshops. Professioneel trial rider Patrick Smit zal van 10:00 tot 16:00 uur spectaculair Mountainbike Trials verzorgen. Smit geeft al jaren mountainbike trials in binnen- en buitenland. Aansluitend zal Smit mountainbike clinics geven voor kinderen.

Het Paradijsplein
De zes-koppige coverband The Faculty zal van 12:00 tot 16:00 uur optreden op het Paradijsplein. The Faculty is de oorspronkelijke houseband van de Universiteit van Amsterdam.

Het volledige programma van de Jaarmarkt volgt later.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 13:26

Dessous Lingerie

Op zoek naar lingerie, bad-, nacht- of beenmode? Je bent voor deze – en andere – artikelen aan het juiste adres bij Dessous Lingerie. Kom je in oktober langs? Dan kun je profiteren van de kortingsactie!  

Cultuur vandaag 12:06

Officiële opening STA-ART

Na 2,5 jaar op het adres De Aarhof 15 aanwezig te zijn geweest, is Galerie STA-ART vanaf 25 oktober te vinden in het voormalige winkelpand van Halfords, Aarhof 41. Op zaterdag 26 oktober om 15:00 uur wordt de nieuwe locatie feestelijk in gebruik genomen.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 10:37

Gooi uw dak in de strijd tegen de stikstofcrisis

De uitspraak eind mei van de Raad van State over de stikstofaanpak van de Nederlandse overheid heeft veel teweeggebracht. Vergunningsaanvragen liepen vast, bouwprojecten kwamen stil te liggen. Intussen beraadt de regering zich op een nieuwe benadering. Maar ook bedrijven, VvE’s en scholen kunnen een steentje bijdragen – via hun platte dak!