Pexels

De Kambi Group Lanceert Samen Met BetEnt Het BetCity.nl Sportsbook

Op 01 oktober 2021 is er veel veranderd voor het Nederlandse goklandschap. Sinds deze datum worden de eerste goklicenties uitgereikt door het KSA. Voor veel internationale bedrijven op de gokmarkt een uitgelezen kans om nu ook legaal in ons land te kunnen werken. Er is echter een maar. De Kansspelautoriteit houdt de deur voorlopig gesloten voor goksites die in het verleden Nederlandse spelers illegaal aanvaardden of lokten. De Kambi Group, die trouwens een prima internationale reputatie geniet, is een samenwerking aangegaan met het Nederlandse gokbedrijf BetEnt.

Wie Zijn Deze Bedrijven?

Kambi is een softwareproducent. Ze leveren een softwareplatform dat alles omvat dat een online bookmaker nodig heeft om zijn site soepel te laten draaien. Dat biedt onder andere de front-end user interface, het risicomanagement, de odds samenstellen en het anticiperen van de klantintelligentie. BetEnt is een Nederlands bedrijf dat sportweddenschappen aanbiedt. Wat sportwedden eigenlijk betekent en hoe je er kan aan deelnemen, leggen we je graag uit op sportweddenschappen24.net.

Wat Betekent Deze Samenwerking?

Op de eerste plaats betekent het de geboorte van een nieuw online gokbedrijf: BetCity.nl. De combinatie van de ervaring in het Nederlandse bedrijfsleven van BetEnt met de knowhow van een wereldwijd verspreide softwarebouwer, zou een sterke speler op de nieuwe Nederlandse gokmarkt moeten opleveren.

En Nu Wat Voor De Toekomst?

De vergunning behalen voor het online gokken, uitgegeven door de Nederlandse Kansspelautoriteit, is de eerste overwinning die het nieuwe bedrijf realiseerde. Slechts 10 online gokbedrijven hebben de vergunning in handen om als eersten aan de start te mogen staan. Waaronder BetCity.nl en dit is een reusachtig voordeel op de concurrenten die nu later een inhaalmanoeuvre zullen moeten uitvoeren. Bedrijven op de online gokmarkt floreren pas als ze over voldoende regelmatige gokkers beschikken. Daarvoor hebben ze het systeem van de welkomstbonus in het leven geroepen.

Maar gokkers die een vaste honk hebben, tevreden zijn en het gewend zijn hoe hun online bookmaker werkt, zijn moeilijker weg te kapen. En als die concurrent dan ook nog beschikt over de beste technologieën om een dergelijke site uit te baten, wordt het nog moeilijker. Het is dan ook duidelijk dat de twee bedrijven in de samenwerking heel wat troeven bezitten om van BetCity.nl een van de grotere spelers op die Nederlandse online gokmarkt te maken. De concurrentie van BetCity.nl zal met heel goede voorwaarden voor de dag moeten komen om hier een passend antwoord op te geven.

Afbeelding4.png

Afbeelding5.png


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Onderwijs vandaag 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.  

Advertorial Horeca-arrangementen vandaag 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!

Kinderen vandaag 16:31

De King's Arena gelanceerd door Alphen Vitaal voor Koningsspelen

In aanloop naar de Koningsspelen heeft Alphen Vitaal een baanbrekend nieuw initiatief onthuld: De King's Arena. Dit online platform is speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen in onze gemeente, met als doel hen op een speelse manier voor te bereiden op de Koningsspelen en meer te leren over sport, beweging en een gezonde levensstijl.

Politiek vandaag 15:15

BIZ-gebieden ontvangen jaarlijks financieel voorschot

Zowel in het centrumgebied van Alphen-Stad als van Boskoop hebben de ondernemers een Bedrijven InvesteringsZone (BIZ) opgericht. Elk bedrijf legt een bedrag in en vanuit de ontstane fondsen worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd. De gemeente Alphen aan den Rijn int de bedragen en keert deze uit aan de BIZ-organisaties.

Werkzaamheden vandaag 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.