De Knikker Zegerplasloop op zondag 21 januari

Zondag 21 januari 2024 organiseert AAV'36 voor de 167ste keer de Knikker Zegerplasloop. Een laagdrempelig hardloop- en wandelevenement door het Zegerslootgebied voor jong en oud van elk niveau.

Al vele jaren organiseert AAV'36 een aantal keer per jaar deze hardloopwedstrijd met keuze uit verschillende afstanden. Loop 5, 10, 15 of 20 km voor de gezelligheid, jezelf uit te dagen of als voorbereiding op een grote loop. De wandelaars onder ons kunnen kiezen uit een 5 of 10 km. Het parcours is uitgezet met bordjes en er staan ook vrijwilligers om je de weg te wijzen.

Voor de jonge lopers is er een 400m en 1000m op de atletiekbaan. Aangemoedigd door hun familie lopen zij één of twee en een half rondje over de baan en bij de finish hangen we een welverdiende medaille om hun nek. Wil je meer weten over de Knikker Zegerplasloop en alles kunnen vinden over afstanden, starttijden, parcours en welke mogelijkheden er zijn tot (voor)inschrijving? Kijk dan op de website.

Wil of kan je niet meelopen, maar lijkt het je wel leuk om mee te helpen? Meld je aan via vrijwilligerszpl@gmail.com


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.