SamenHuis
Advertorial Overige

De kracht van frequentie bij het SamenhuiS

Kanker kan je leven flink op z’n kop zetten. Het is onzeker wat je te wachten staat, hoe je toekomst eruit ziet. Door de hele rollercoaster kan je jezelf en het vertrouwen in je lichaam behoorlijk kwijt raken. Alles staat op ‘overleven’. Wat helpt jou om je beter te voelen?

Misschien heb je wel eens gehoord of gelezen over frequenties. Meer en meer is bekend welke frequenties je beter doen voelen en wat er met frequenties gebeurt als je ziek bent. Een orgaan dat ziek is, heeft een lage frequentie. Ook angst en bezorgdheid hebben een lage frequentie. Om te herstellen heb je hoge frequenties nodig. En waar vind je die dan? Een voorbeeld van een plek met hoge frequenties is de zee. Daar knap je vaak van op.

Als therapeut heeft Hilda van Veen al heel veel mensen geholpen om weer te voelen wat er in hen is. Een andere mogelijkheid is het ‘Love Peace Harmony veld’. De kalligrafieën vormen een trillingsveld. Als je in een kamer zit waar deze kalligrafieën staan, kan het je rust geven, je kunt dieper ontspannen, je kunt jezelf weer gaan voelen.

We gaan aan de slag met simpele technieken: door je hand ergens op je lichaam te leggen, door met je aandacht naar een bepaalde plek in je lichaam te gaan, door te visualiseren, de liefde in te ademen en angst los te laten. Jij hebt de regie. Door contact te maken met je lichaam en de frequentie van de kalligrafieën toe te laten, zul je je beter voelen en kan je weer in je eigen kracht gaan geloven.

Al duizenden mensen hebben de kracht van de kalligrafieën ervaren en er elk op hun eigen manier baat bij gehad. Kom je het ervaren?

Informatie:

  • Wanneer: 29 mei van 14.00-15.30 uur
  • Waar: SamenhuiS Gebbeberg 68 Alphen aan den Rijn
  • Door wie: Hilda van Veen
  • Aanmelden verplicht via info@samenhuis.org of 0619956927

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 17:11

Feestelijke start bouw Watersportcentrum in Rijnhaven

Vandaag vond in de Rijnhaven een feestelijke bijeenkomst plaats ter viering van de start van de bouw van het toekomstbestendige watersportcentrum van Nova Watersport. Tijdens het evenement deelden eigenaren Floris en Rutger samen met Wethouder Gerard van As hun visie op de toekomst van het gebied en de rol van het nieuwe gebouw.

Evenement vandaag 16:59

Laatste kans! Beleef het EK Voetbal in Park Rijnstroom

Oranjefans, pak je kans! Morgen, op 21 juni, transformeert Park Rijnstroom in dé plek waar je moet zijn voor een onvergetelijke avond vol oranjegekte, live muziek en natuurlijk de spannende wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk, live te volgen op een reusachtig scherm.

Sport vandaag 15:37

Maxime Takken wint zilver op NK Tijdrijden

De 14-jarige Maxime Takken uit Alphen heeft gisteren een knappe prestatie geleverd door de zilveren medaille te winnen op het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden in Steenbergen. Over een winderig parcours van 18,9 kilometer wist Maxime in de categorie Nieuweling-meisjes (U17) een gemiddelde snelheid van ruim 38 km/u te behalen, wat haar een tweede plaats opleverde.

Calamiteiten vandaag 15:05

Zwaarbewapende politie-eenheid rijdt verdachte klem op N207

Donderdag is de auto van een verdachte klemgereden door een gespecialiseerde, zwaarbewapende eenheid van de politie. De N207, de provinciale weg tussen Alphen aan den Rijn en Boskoop, werd speciaal voor de arrestatie in beide richtingen afgesloten.

Politiek vandaag 14:28

Bezwaren tegen komst AZC aan Genielaan Alphen aan den Rijn

De voorgenomen vestiging van een asielzoekerscentrum (AZC) aan de Genielaan in Alphen aan den Rijn stuit op bezwaren van omwonenden. Op woensdag 19 juni vond een belangrijke hoorzitting plaats, voorafgaand aan de aankomende beslissing over de omgevingsvergunning.

Evenement vandaag 13:02

Romeinse Dag in Alphen aan den Rijn volledig uitverkocht

De Romeinse Dag op vrijdag 28 juni in het Alphense stadshart is volledig uitverkocht. Op deze dag wordt Alphen-Stad omgetoverd tot een levendig Romeins dorp voor alle leeftijden, met een gevarieerd programma dat onder andere een speurtocht en Romeinse vaartochten omvat. Helaas zijn alle beschikbare tijdsloten voor de Romeinse vaartochten volgeboekt.