Pixabay

De laatste kaarten voor het Uit Je Pandemie Festival, ben jij erbij?

Volgende weekend is het tijd om op het Alphense festival Uit je Pan(demie) te gaan. Per dag zullen 750 mensen genieten van één en al gezelligheid met toffe muziek. Er geldt een dans- en lachplicht, maar géén 1,5 meter plicht. En het festival is bijna uitverkocht!

Het was even spannend en er ging een hoop getouwtrek aan vooraf, maar het Uit Je Pandemie Festival op De Werf in de Rijnhaven in Alphen gaat gewoon door. Op 27 en 28 augustus barst het feest los, dan kunnen Alphenaren losgaan. Een unicum, aangezien veel festivals vanwege het maximum aantal toegestane bezoekers van 750 niet doorgaan.

Niet gek dat de organisatie er, net als veel festivalgangers, enorm naar uitkijkt. Organisator Sietse Kromhout spreekt van geluk als hij vertelt dat heel Alphen achter hen staat. ‘’We hoorden van iedereen dat ze er zo veel zin in hadden dat we het door hebben laten gaan. De kaartverkoop gaat snel en op is op.’’ Er is geen wijziging in de line-up. Op vrijdag komen onder andere artiesten zoals Pianoshow, Menno Aben, Thomas Berge, Helemaal Top en staat er een mystery act op het programma. Op zaterdag kunnen festivalgangers genieten van muziek van onder andere No Harm, Jill Helena, Helemaal Top en Pianoshow.

Je kunt alleen toegang krijgen tot het festival als je een vaccinatiebewijs hebt, een herstelbewijs van maximaal zes maanden oud, of een negatieve uitslag van minder dan 24 uur voor het evenement. Testen voor Toegang kan gratis via https://www.testenvoortoegang.org/. Heb jij al tickets? Dan sta jij straks met een blonde vaccinatie (een speciaal Uit Je Pandemie biertje) in je hand te genieten op het festival in de Rijnhaven, gebrouwen door Brouwhuis aan de Werf.

Wil jij nog snel één van de laatste tickets bemachtigen? Bestel deze dan snel via de ticketpagina van Alphens.nl.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 17:43

D.O.S. viert groot succes met Clubkampioenschap

Op zondag 21 april kwamen de schijnwerpers te staan op de turntalenten van Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn tijdens het Clubkampioenschap voor recreatieve turners en turnsters. Met een deelname van 155 enthousiaste leden, waarvan velen voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, was het een sportieve en gezellige dag.

Politiek gisteren 16:22

Gemeentelijke erepenning voor Museumpark Archeon

Tijdens een feestelijke Limesbijeenkomst is woensdag 24 april de gemeentelijke erepenning door burgemeester Liesbeth Spies uitgereikt aan Museumpark Archeon. Het museum krijgt de penning voor verdiensten voor gemeente Alphen aan den Rijn op het gebied van educatie, cultuurbehoud, toerisme, sociale betrokkenheid en werkgelegenheid.

Advertorial Theater gisteren 15:09

Het boek Rust en Vreugd van Hendrik Groen in het theater!

Iedereen kent ze wel, de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen waarin hij het dagelijks leven in zijn verzorgingshuis beschrijft. De schrijver heeft in een van zijn meest recente werken, Rust en Vreugd, zijn verzorgingshuis verruilt voor een volkstuin, waarvan de voorstelling binnenkort in Castellum te zien is!

Politiek gisteren 13:51

Subsidie voor 2000 jaar geschiedenis en 10 jaar eenheid

Gemeente Alphen aan den Rijn viert dit jaar dat tien jaar geleden uit drie gemeenten één gemeente is ontstaan. In de hele gemeente worden kleinschalige feestjes gevierd. Organisatoren kunnen hiervoor subsidie aanvragen. In de pot zit in totaal € 75.000,- voor inwonersactiviteiten.

Politiek gisteren 12:17

Plan voor sportcomplex De Bijlen nog niet klaar

De Rijnstreekhal wordt opnieuw voor een half miljoen euro opgeknapt. De hal is dan voor de komende vijf jaar geschikt voor gebruik. De reden is dat het plan voor een nieuw sportcomplex in De Bijlen nog niet klaar is. Dit plan kan pas worden afgemaakt na de komende bezuinigingsronde door de Alphense gemeenteraad.

Politiek gisteren 10:46

Subsidie voor isolatie goedkope koopwoningen

Eigenaar-bewoners van goedkope slecht geïsoleerde koopwoningen in gemeente Alphen aan den Rijn kunnen subsidie aanvragen voor het isoleren van hun woning. Het gaat om vloerisolatie, dubbel glas en dakisolatie. Het maximale subsidiebedrag is € 1.460,- per woning.