Josh Walet

De laatste week van de Eight Drive is ingegaan

Volgende week openen horecagelegenheden weer hun deuren, zo ook Grand Café Eight. Daarom kun je deze week voor het laatst genieten van een afhaalgerecht en het heerlijke ijs bij de Eight Drive. Maar goed nieuws: de lekkere en gezonde maaltijden kun je gewoon nog blijven bestellen!

Van nasi en risotto met gebakken sucade tot biefstuk, gemarineerde kip en tortellini. Grand Café Eight heeft het allemaal! “We onderscheiden ons met verse en gezonde producten van een hoog niveau, ook met het thuisbezorgen”, vertelt Chantal van Grand Café Eight. Een maaltijd wordt namelijk niet zomaar bij jou thuisbezorgd. “Hier besteden we ook tijd en aandacht aan. Zo werken we met kwalitatief goede en verse producten en verpakken we alles met uitnodigend materiaal, zodat het ook op een aantrekkelijke manier bij jou thuis geserveerd kan worden.”

Een gezond en veelzijdig menu

Bij Grand Café Eight kun je kiezen uit twee soorten risotto: met gebakken sucade, truffel, bosui, en champignons, of met groene asperges en verse spinazie met gebakken zalm en een venkelsalade. “We hebben ook het New Orleans gerecht op het menu staan, dit is gemarineerde kip in knoflook, citroen en Amerikaanse kruiden. Ook de vegetarische tortellini is lekker. Beide zijn het gerechten die net even anders zijn dan normaal en dat maakt het heel verrassend.” Ben je een liefhebber van vlees? Kies dan voor de beste biefstuk van Alphen: op houtskool gegrilde biefstuk met gepofte aardappel, zure room en witte koolsalade.

Daarnaast kun je kiezen uit de Nasi a la Eight, geserveerd met saté, omelet, atjar en kroepoek. Ook staat er shoarma op het menu, natuurlijk in een geheel eigen jasje gestoken. Met seizoensgroenten met verschillende sauzen, koolsalade en pita broodjes. Voor vegetariërs is er de vegetarische versie: kip shoarma, geserveerd met pita brood, rauwkost en sauzen op basis van yoghurt. Daarnaast kun je kiezen uit het vegetarische gerecht tortellini met geitenkaas en honing, overgoten met een truffelsaus en geserveerd met salade pistolet en kruidenboter.

Meer zin in salade? Kies dan voor de Japanse bief salade, bestaande uit biefstuk van beter leven rund, komkommersalade, witte kool, rode kool, avocado, radijs en sushi rijst. Ook kun je gaan voor de salade met carpaccio, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, truffelmayonaise en garnituur met brood en boter. Als bijgerecht kun je aardappelgratin bestellen. Eén portie is voldoende voor twee personen!

Eight Drive

Tot en met zondag 31 mei kun je ook nog terecht bij de Drive Thru van Grand Café Eight. Daar kun je onder andere heerlijk ijs halen. Ook heeft het restaurant deze week voor het laatst een special dat alleen bij de take away opgehaald kan worden: oosterse tortilla’s. Dat wordt smullen!

Bestellen kan via https://www.alphensrestaurantweek.nl/index.html. Let op: Grand Café Eight bezorgt alleen in Alphen aan den Rijn (postcodegebied 2401 t/m 2409).


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.