Advertorial Winkels

De lekkerste, leukte bonbons en kerstchocolade haal je bij Martinez Chocolatier

Martinez Chocolatier in Alphen aan den Rijn heeft een rijk assortiment aan chocoladeproducten, allemaal met liefde en toewijding gemaakt. Voor de kerstdagen ligt de winkel vol met de lekkerste, leukste bonbons en kerstchocolade.

Gun jij jezelf of een ander een verwenmomentje deze feestdagen? Bij Martinez Chocolatier in winkelcentrum De Baronie ben je aan het juiste adres voor de lekkerste, leukste bonbons en kerstchocolade. Van een rendier van melkchocolade en een groene krans met cointreau tot een pure chocolade kerstkransje met musketzaad. Martinez Chocolatier staat voor je klaar zodat jij optimaal kunt genieten van de komende kerstdagen.

Martinez Chocolatier staat bekend om de heerlijke bonbons en andere chocolade specialiteiten. Door het zeer uitgebreide assortiment met de lekkerste chocolade is er voor ieder wat wils. En dat allemaal gemaakt van Belgische UTZ-gecertificeerde chocolade, ook de kerstchocolade!

Namens Martinez Chocolatier Alphen wensen we je heerlijke en gezellige kerstdagen.


Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 17:56

Vikingen veroveren Museumpark Archeon tijdens Hemelvaartweekend

De Vikingen komen tijdens het Hemelvaartweekend 26 mei t/m 29 mei voor de 24e keer naar Museumpark Archeon. Net als duizend jaar geleden, brengen zij hun handelswaar mee. Op de Vikingmarkt is dan ook van alles te koop. Bezoek het kampement van de Vikingen en struin langs de marktkramen.

Onderwijs en opvang vandaag 14:52

Alphense scholieren sluiten maatschappelijke stage af met feest

Het afsluiten van je maatschappelijke stage voor school is altijd al een klein beetje feest, maar drie scholieren uit Alphen aan den Rijn namen dit wel héél letterlijk. Als laatste stageopdracht bij Poppodium MAX organiseren zij zaterdag 21 mei hun eerste echte ‘partynight’.