Grieks restaurant Olympia
Advertorial Horeca

De lekkerste pita’s haal je op Koningsdag bij Grieks restaurant Olympia

Weet jij al wat je gaat doen op Koningsdag? Als je in de buurt van het centrum bent, ga dan zeker even langs bij Grieks restaurant Olympia aan de Raadhuisstraat 106. Daar kun je vanaf 14:00 uur heerlijke pita’s met een drankje afhalen. En dat voor maar € 5!

Grieks restaurant Olympia is op Koningsdag geopend. Kom vanaf 14:00 uur een van hun lekkere pita's afhalen aan de Raadhuisstraat 106. Je kunt kiezen uit de volgende pita’s: pita kipfilet, pita souzouki, pita souvlaki, pita gyros of een vegetarische pita. Voor slechts € 5 krijg je een heerlijke pita mét een drankje* erbij.

Wil je liever thuis eten? Dat kan ook! Vanaf 16:30 uur bezorgt Olympia namelijk ook. Van tzatziki, keftedakia en pitabroodjes tot de lekkerste gyros, souflaki, een mixed grill of een heerlijk visgerecht. Een bestelling plaatsen kan via de speciale Olympia to go website. Let op: Olympia bezorgt alleen in Alphen aan den Rijn.

* Let op: deze actie is alleen voor afhalen in het restaurant.

olympia to go koningsdag 2021.jpg


Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 19:49

MINERVA Zichtbaar en dichtbij

De witte rook kwam eind vorige week uit het gemeentehuis. De vier partijen die de nieuwe coalitie vormen, zijn het eens. Vervolgens werd de mening van een flink aantal organisaties gevraagd, werden de andere partijen ingelicht en moest het 40 pagina’s tellende akkoord worden opgemaakt en naar de drukker. De drukproef was er woensdag en die ging onder embargo naar de media.

Advertorial Evenementen vandaag 17:56

Vikingen veroveren Museumpark Archeon tijdens Hemelvaartweekend

De Vikingen komen tijdens het Hemelvaartweekend 26 mei t/m 29 mei voor de 24e keer naar Museumpark Archeon. Net als duizend jaar geleden, brengen zij hun handelswaar mee. Op de Vikingmarkt is dan ook van alles te koop. Bezoek het kampement van de Vikingen en struin langs de marktkramen.

Onderwijs en opvang vandaag 14:52

Alphense scholieren sluiten maatschappelijke stage af met feest

Het afsluiten van je maatschappelijke stage voor school is altijd al een klein beetje feest, maar drie scholieren uit Alphen aan den Rijn namen dit wel héél letterlijk. Als laatste stageopdracht bij Poppodium MAX organiseren zij zaterdag 21 mei hun eerste echte ‘partynight’.