Heel Jong Alphen Bakt

De lekkerste taarten van Heel Jong Alphen Bakt

In een verrukkelijke bijeenkomst van getalenteerde bakkers en enthousiaste juryleden heeft de eerste editie van Heel Jong Alphen Bakt een smakelijk succes gevierd.

Het hartverwarmende initiatief, georganiseerd in samenwerking met de Gebakplaats, streefde ernaar om bij te dragen aan het welzijn van kinderen voor wie een verjaardagstaart niet vanzelfsprekend is. De opbrengst van de verkochte taartstukken zal dienen als een zoete bijdrage aan het streven van de stichting om voedselonzekerheid te verminderen.

Stichting Voedselbank Alphen

De overige taartstukken werden verkocht en leverde een donatie op van maar liefst € 170,- aan de Stichting Voedselbank Alphen aan den Rijn en Omstreken.

Een speciale vermelding gaat uit naar Banketbakkerij Stevers en de Adventskerk, die hun vrijgevigheid toonden door prijzen beschikbaar te stellen voor de winnaars van Heel Jong Alphen Bakt. Bekijk hier de winnaars!

 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.