Josh Walet
Advertorial Feestdagen

De Oliebollen Factory: bestel jouw favoriete oliebollen van Kabalt’s Oliebollenkramen online

Voor de échte Oliebol liefhebbers, hebben wij goed nieuws. Zonder in een lange rij te staan, kun je genieten van de lekkerste oliebollen! Bestel nu jouw oliebollen via De Oliebollen Factory.

Wie kent ze niet: Kabalt’s Oliebollenkramen aan de Herenhof en de Euromarkt. Bij Kabalt’s Oliebollenkramen kun je terecht voor de lekkerste oliebollen, krentenbollen, appelflappen en andere lekkernijen.

Oliebollen Factory 

Het nieuwe jaar is weer in aantocht en dat betekent voor vele oliebollen eten. En waar kun je overheerlijke oliebollen en lekkernijen halen? Bij Kabalt’s Oliebollenkramen! Om lange rijen voor de oliebollenkraam te vermijden, kun je gemakkelijk jouw oliebollen online bestellen via oliebollenfactory.nl.

Door online de oliebollen te bestellen, weet je zeker dat je jouw favoriete lekkernijen op tijd in huis hebt. Je bestelling kun je afhalen bij de twee afhaallocaties in Alphen aan den Rijn. Het bestellen van de oliebollen kan alleen vóór 31 december. 

Afhaallocaties 

Heb je online een bestelling geplaatst? Dan kun je je bestelling afhalen op 31 december bij een van de twee afhaallocaties: Oliebollenfactory.nl, J.A. Leeghwaterweg 1 (naast Melvin’s Vuurwerkwinkel) of op de Kalkovenweg 5c. Je kunt je bestelling op 31 december afhalen tussen 08:00 en 15:00. Het tijdslot kun je zelf aangeven bij de bestelling.

Kabalt’s Oliebollenkramen aan de Herenhof en de Euromarkt zijn dagelijks geopend van 10:30 tot 18:00 uur. Let op: je online bestelling kan niet opgehaald worden bij een van de kramen, maar bij de afhaallocaties.


Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.