Josh Walet
Advertorial Feestdagen

De oliebollen van Kabalt, wie kent ze niet?

Al ruim 40 jaar hebben ze ervaring in het bakken van oliebollen. Inmiddels is Kabalt’s Oliebollenkraam een begrip onder de inwoners van Alphen. Van begin oktober t/m eind januari vind je de kramen van Kabalt aan de Euromarkt naast de Gamma en bij winkelcentrum De Herenhof. Dagelijks kun je hier genieten van heerlijke verse oliebollen!

De feestdagen staan weer voor de deur dus is het ook weer tijd voor echte Hollandse oliebollen. “Onze oliebollen worden iedere dag vers bereid met verse ingrediënten van de beste kwaliteit. Alleen zo kun je zorgen voor de beste smaak, mooiste vulling en natuurlijk de krokante korst”, aldus Melvin Kabalt en Patrick Vermeulen. “Dat is toch wat de klanten van ons verwachten en wat wij de klanten willen geven.”

Beste van de regio

Oliebollen bakken doet de familie Kabalt al meer dan 40 jaar in Alphen. Zo begon de kraam bij op de Concertweg en na de komst van winkelcentrum De Herenhof is de kraam meeverhuisd naar de nieuwe locatie. Tegenwoordig worden de oliebollen van De Herenhof gebakken door Patrick Vermeulen samen met zijn vrouw.

De kraam aan de Euromarkt is opgericht in 1998 door Melvin Kabalt en zijn vrouw en is inmiddels niet meer weg te denken op het plein aan de Euromarkt. Ook zijn beide kramen uitgeroepen tot de beste van de regio tijdens verschillende testen van het AD oliebollentest-team. “Bij Kabalt’s Oliebollenkramen ben je altijd verzekerd van een heerlijke verse oliebol of krentenbol!”

Groot assortiment

Tegenwoordig is het assortiment ontzettend groot bij beide kramen. Dus wil je iets anders dan een oliebol? Dat kan ook! Ze verkopen ook verse appelflappen, berlinerbollen, Nutella bollen, wafels en nog veel meer lekkere verse bollen.

De kramen vind je naast de Gamma op de Euromarkt en bij winkelcentrum de Herenhof. Kabalt’s Oliebollenkramen zijn dagelijks geopend van 10:30 tot 18:00 uur.


Meer nieuws

Politie en handhaving vandaag 12:30

Kordate actie van 7-jarig meisje redt haar vader

Zondag 26 mei omstreeks 09:30 uur ontving de politie een melding van een onwelwording in een woning. Een 7-jarig meisje zag dat haar vader onwel werd en twijfelde geen moment. Ze belde direct haar moeder, die vervolgens de hulpdiensten inschakelde.

Jubileum vandaag 11:59

Geslaagd jubileumfeest bij Winkelcentrum de Baronie

Op zaterdag 25 mei was het feest in winkelcentrum de Baronie, want ze vierden hun 10-jarig jubileum! Alle bezoekers van het winkelcentrum waren uitgenodigd om dit bijzondere moment samen te vieren. Tussen 11:00 en 16:00 uur was jong en oud welkom om te genieten van een gevarieerd programma vol optredens en leuke activiteiten.

Politie en handhaving vandaag 10:33

Ruzie in speeltuin escaleert: Politie Alphen aan den Rijn grijpt in

Op zaterdag 25 mei omstreeks 16:00 uur ontving de politie Alphen aan den Rijn een melding van een ruzie in de speeltuin aan de kruising van de Hugo de Grootstraat en de Jan Nieuwenhuijzenstraat. Wat aanvankelijk leek op een alledaagse jeugdruzie, escaleerde snel toen ouders zich ermee gingen bemoeien.

Advertorial Theater vandaag 09:45

Avondvullend programma bij Parkvilla met expositie, filmklassieker en muziek

Parkvilla organiseert op 12 juni een avondvullend programma rondom de indrukwekkende expositie LEF - Let’s Embrace Freedom - van fotograaf Henk Veldhuizen. Met deze tentoonstelling wil Henk laten zien hoe mooi het is als je vrijheid hebt om jezelf te zijn. Op deze avond is er de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan. 

Advertorial Onderwijs gisteren 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek gisteren 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.