Josh Walet
Advertorial Feestdagen

De oliebollen van Kabalt, wie kent ze niet?

Al ruim 40 jaar hebben ze ervaring in het bakken van oliebollen. Inmiddels is Kabalt’s Oliebollenkraam een begrip onder de inwoners van Alphen. Van begin oktober t/m eind januari vind je de kramen van Kabalt aan de Euromarkt naast de Gamma en bij winkelcentrum De Herenhof. Dagelijks kun je hier genieten van heerlijke verse oliebollen!

De feestdagen staan weer voor de deur dus is het ook weer tijd voor echte Hollandse oliebollen. “Onze oliebollen worden iedere dag vers bereid met verse ingrediënten van de beste kwaliteit. Alleen zo kun je zorgen voor de beste smaak, mooiste vulling en natuurlijk de krokante korst”, aldus Melvin Kabalt en Patrick Vermeulen. “Dat is toch wat de klanten van ons verwachten en wat wij de klanten willen geven.”

Beste van de regio

Oliebollen bakken doet de familie Kabalt al meer dan 40 jaar in Alphen. Zo begon de kraam bij op de Concertweg en na de komst van winkelcentrum De Herenhof is de kraam meeverhuisd naar de nieuwe locatie. Tegenwoordig worden de oliebollen van De Herenhof gebakken door Patrick Vermeulen samen met zijn vrouw.

De kraam aan de Euromarkt is opgericht in 1998 door Melvin Kabalt en zijn vrouw en is inmiddels niet meer weg te denken op het plein aan de Euromarkt. Ook zijn beide kramen uitgeroepen tot de beste van de regio tijdens verschillende testen van het AD oliebollentest-team. “Bij Kabalt’s Oliebollenkramen ben je altijd verzekerd van een heerlijke verse oliebol of krentenbol!”

Groot assortiment

Tegenwoordig is het assortiment ontzettend groot bij beide kramen. Dus wil je iets anders dan een oliebol? Dat kan ook! Ze verkopen ook verse appelflappen, berlinerbollen, Nutella bollen, wafels en nog veel meer lekkere verse bollen.

De kramen vind je naast de Gamma op de Euromarkt en bij winkelcentrum de Herenhof. Kabalt’s Oliebollenkramen zijn dagelijks geopend van 10:30 tot 18:00 uur.


Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 17:06

Geen last meer van warme nachten

Dit weekend kunnen de temperaturen oplopen tot 30 graden. Zie je er ook zo tegen op? Die warme zomernachten… Bloedheet in bed en zwetend wakker worden. Gelukkig kan dat anders! Met Dutch Dream Slaapcomfort kom je goed voorbereid de warme zomernachten door.

Gemeente vandaag 15:59

Gemeente onderzoekt ondermijning in buitengebied

In augustus 2022 heeft de Gemeente een onderzoek gestart naar ondermijning in het buitengebied. Dit onderzoek, waarbij 198 adressen zijn bezocht, is onlangs afgerond.