Josh Walet
Advertorial Feestdagen

De oliebollen van Kabalt, wie kent ze niet?

Al ruim 40 jaar hebben ze ervaring in het bakken van oliebollen. Inmiddels is Kabalt’s Oliebollenkraam een begrip onder de inwoners van Alphen. Van begin oktober t/m eind januari vind je de kramen van Kabalt aan de Euromarkt naast de Gamma en bij winkelcentrum De Herenhof. Dagelijks kun je hier genieten van heerlijke verse oliebollen!

De feestdagen staan weer voor de deur dus is het ook weer tijd voor echte Hollandse oliebollen. “Onze oliebollen worden iedere dag vers bereid met verse ingrediënten van de beste kwaliteit. Alleen zo kun je zorgen voor de beste smaak, mooiste vulling en natuurlijk de krokante korst”, aldus Melvin Kabalt en Patrick Vermeulen. “Dat is toch wat de klanten van ons verwachten en wat wij de klanten willen geven.”

Beste van de regio

Oliebollen bakken doet de familie Kabalt al meer dan 40 jaar in Alphen. Zo begon de kraam bij op de Concertweg en na de komst van winkelcentrum De Herenhof is de kraam meeverhuisd naar de nieuwe locatie. Tegenwoordig worden de oliebollen van De Herenhof gebakken door Patrick Vermeulen samen met zijn vrouw.

De kraam aan de Euromarkt is opgericht in 1998 door Melvin Kabalt en zijn vrouw en is inmiddels niet meer weg te denken op het plein aan de Euromarkt. Ook zijn beide kramen uitgeroepen tot de beste van de regio tijdens verschillende testen van het AD oliebollentest-team. “Bij Kabalt’s Oliebollenkramen ben je altijd verzekerd van een heerlijke verse oliebol of krentenbol!”

Groot assortiment

Tegenwoordig is het assortiment ontzettend groot bij beide kramen. Dus wil je iets anders dan een oliebol? Dat kan ook! Ze verkopen ook verse appelflappen, berlinerbollen, Nutella bollen, wafels en nog veel meer lekkere verse bollen.

De kramen vind je naast de Gamma op de Euromarkt en bij winkelcentrum de Herenhof. Kabalt’s Oliebollenkramen zijn dagelijks geopend van 10:30 tot 18:00 uur.


Meer nieuws

Oud Alphen gisteren 16:54

Oud Alphen: De Raadhuisstraat

De Raadhuisstraat, de straat waar het kantoor van Alphens.nl nu staat, is genoemd naar het oude raadhuis van de voormalige gemeente Aarlanderveen. Na eeuwenlang vergaderd te hebben in herbergen als de Vergulde Wagen kreeg de toenmalige gemeente Aarlanderveen in de 19e eeuw een eigen raadhuis.

Advertorial Theater gisteren 15:41

Ronald Goedemondt komt naar Castellum

Goed nieuws: Ronald Goedemondt speelt momenteel zijn achtste avondvullende cabaretprogramma. Overal is hij tot en met december 2022 uitverkocht. Castellum heeft het echter voor elkaar gekregen dat hij op zondag 19 maart 2023 zijn voorstelling ‘Met knielende knikjes’ speelt voor het Alphense publiek. De kaartverkoop start op 13 december om 13:00 uur.

Politiek plein gisteren 14:29

Inbreng ChristenUnie in debat over begroting

Op 3 november 2022 werd in de gemeenteraad de begroting voor 2023 besproken en het beleid dat hiermee gevoerd zal gaan worden. Dit beleid is samengevat in het uitvoeringsprogramma 'Zichtbaar en dichtbij' van de coalitiepartijen. Aan dit debat leverde de ChristenUnie-fractie een inhoudsvolle bijdrage.

Feestdagen gisteren 13:12

Laat je vuurwerkafval ophalen op 2 januari 2023

Van het aftelen tot 00:00 uur en vuurwerk afsteken naar vuurwerkafval waar je niet zo veel mee kan. Voor het opruimen van dit vuurwerkafval wordt door de gemeente Alphen aan den Rijn een oplossing bedacht.

Limesjaar 2022 gisteren 11:58

ROMEINEN Rantsoenen

Het Romeinse leger zorgt normaal gesproken goed voor haar manschappen. Maar dat is niet altijd even gemakkelijk. De commandant moet voor voldoende rantsoenen zorgen en dat is zelfs in vredestijd een behoorlijke klus.

Advertorial Horeca gisteren 10:37

Dit jaar een unieke kerst bij restaurant Bon Bini

Restaurant Bon Bini in de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn komt dit jaar met een uniek concept. Op eerste kerstdag 2022 kun jij bij Bon Bini, in samenwerking met de chef, zelf jouw kerstdiner samenstellen.