Ingezonden
Advertorial Evenementen

De paashaas komt op bezoek bij winkelcentrum de Baronie

Op zaterdag 1 april komt de paashaas op bezoek bij winkelcentrum de Baronie. Van 12:00 tot 16:00 uur is de paashaas op De Baronie. De paashazenband zorgt voor de vrolijke noot!

De paashaas maakt dit jaar op zaterdag 1 april zijn entree bij winkelcentrum De Baronie in Alphen aan den Rijn. De paashaas komt met een mand vol traktaties en neemt zijn paashazenband mee.

Op zaterdag 1 april zet de paashaas inclusief paashazenband winkelcentrum De Baronie op stelten. De paashaas zal om 12:00 uur zijn opwachting maken. Er wordt gespeeld, gezongen, gelachen, gedanst, er is tijd voor een foto - we maken er een feestje van! Rond 16:00 uur nemen we weer afscheid van paashaas; hij moet dan natuurlijk nog even rusten voor het paasweekend.

Winkels open

Uiteraard zijn de winkels geopend. Haal bij De Baronie alles in huis voor een gezellig paasweekend.


Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.