Plutosport
Advertorial Sport

De Pluto Voetbaldagen

In de zomervakantie organiseert Plutosport samen met Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek ‘De Pluto Voetbaldagen’! Twee dagen vol opblaasattracties, unieke sporten en uitdagende voetbalvormen.

‘De Pluto Voetbaldagen’

De Pluto Voetbaldagen zijn toegankelijk voor alle kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar. Lid zijn van één van de verenigingen is niet nodig, iedereen is welkom! 

Tijdens deze twee fantastische dagen worden de deelnemers verrast met enorme opblaasbare attracties. Onder leiding van ervaren trainers zijn er spellen op de stormbaan, gaan we spikeballen, unihockeyen en als klap op de vuurpijl sluiten we af met de verassende Plutoshaker, waar alles samenkomt!

Locaties en prijs

De kosten voor dit tweedaagse voetbalspektakel bedragen €60, dit is inclusief een compleet tenue, een volledig verzorgde lunch en gezonde tussendoortjes. Daarnaast worden de kinderen natuurlijk twee dagen lang van 09.30 tot 15.30 uur constant beziggehouden met leerzame en vooral leuke spellen!

- 12 augustus @ SV Zevenhoven en 13 augustus @ SV Nicolaas Boys
- 16 augustus @ SV Nieuwkoop en 17 augustus @ NSV ‘46

Wil jij dit onvergetelijke evenement ook niet missen? Schrijf je dan snel in!


Meer nieuws

Onderwijs en opvang gisteren 17:38

Verkoelende reken- en spellingslessen voor leerlingen van PCB De Windroos

Dankzij de heerlijke weersvoorspellingen en hun enthousiaste juffen zijn de leerlingen van groep 6 en 7 van PCB De Windroos erg opgewekt. Zij gingen dinsdagmiddag namelijk met elkaar waterspelletjes doen. Uiteraard wel helemaal educatief verantwoord met reken- en spellingsopdrachten.

Evenementen gisteren 15:50

Laatste 500 tickets voor de Zomerspektakel Vrijdag nu in de verkoop

Sta jij straks op het Zomerspektakel aan het Meer om zoals vanouds lekker te zingen en te dansen op muziek van Anouk, Snelle en Kensington? Scoor dan nog snel je tickets, want met tweeënhalve week op de teller zijn er nog maar 500 kaarten beschikbaar.

Advertorial Maatschappelijk gisteren 15:01

Nieuw initiatief in de regio: “De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden”

Gelijke kansen voor alle kinderen. Het is een mooi uitgangspunt, maar de praktijk is weerbarstig. Afgelopen jaren nam de kansenongelijkheid in de regio Leiden-Haaglanden verder toe. Door de coronacrisis raakten kinderen in een achterstandssituatie verder achterop. De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden wil daar verandering in brengen. Door financiële ondersteuning van concrete projecten zoals extra taallessen of de coaching van ouders.

Politiek gisteren 14:16

Aanleg fietsbrug over Aarkanaal start na de zomer

Na enige vertraging plus oplopende kosten wordt de geplande fietsbrug over het Aarkanaal in het verlengde van de Burgemeester Bruins Slotsingel na de zomer aangelegd. Naar verwachting kunnen de eerste Alphense fietsers en voetgangers in het voorjaar van 2024 de brug in gebruik nemen.

Wonen en bouwen gisteren 13:29

Sloopterrein Rode Dorp wordt vanaf donderdag eindelijk volledig afgesloten

Aankomende donderdag en vrijdag wordt in het Rode Dorp dan eindelijk de gehele bouwplaats voor de nieuwbouw van fase 2 afgesloten met hekken. “Daarmee maken we een afgesloten bouwplaats, een veilige omgeving waarbinnen we de oude woningen kunnen slopen en de nieuwe woningen kunnen opbouwen.”